lauantai 19. syyskuuta 2015

Laihat läskitVähänkö on siistiä päästä taas ulos!
Flunssasta on siis toivuttu ja monta lenkkiä on tullut jo käveltyä, pääasiassa tuolla luontopolulla, koska se nyt on vaan niin kätevässä paikassa ja siellä on aina jotain uutta kaunista katsottavaa.Tiistai-iltana katselin Prisman dokkaria laihoista läskeistä ja ei hemmetti, musta ei kyllä sellaista tuu! Sellainenhan tulis jos jatkaisin sitä syömättömyyttä pitkään. En mä kyllä halua olla sellainen normiläskikään, joten hihat heilumaan :)


Koneen kätköistä availin vanhan Bikini Challengen kotitreenikansion ja valkkasin ensimmäiseksi treeniksi Boksitreenin. En kyllä ruennut hyppimään, vaan tein askelnousuja. Ihan tarpeeksi tuli kipeäksi tuostakin, mutta sillein treenikipeäksi ei fibrokipeäksi!
Joten nyt on hyvä treenailla reilu kuukausi ennen kuin kuntosali taas aukeaa...


Perjantaina 18.9 en osallistunut mielenilmauksiin vaan olin töissä. En sen takia että dissaisin mielenilmauksia tai sinne osallistuneiden panosta, vaan siksi, että hoitoalalla ei hevillä lakkoilla. Siispä muut lakkoili ja osoitti mieltä ja mie huhkin saunotusvuorossa.
Valmis oon oman osani tekemään jos oikeasti menee suomella niin huonosti, mutta olispa se hyvä jos muutkin osallistuisi.
Erittäin osuva lainaus facebookista
Ja pääpointtihan on epäreilusti kohdennettu säästöpaketti. Jos esim. naapurini tienaa samanverran, mutta tekee töitä ma-pe klo 8-16, häneen kohdistuu säästöistä vain sairaspäivä- ja arkipyhien leikkaukset sekä mahdollisten ylitöiden leikkaukset. Miksi vuorotyöläisenä pitää näiden LISÄKSI kärsiä myös pyhälisien ja lomien leikkaukset? Aamulehdessä oli keskiviikkona myös hyvä vertailu, paljonko näiden säästöjen vaikutus olisi 2500 e tienaavalle sairaanhoitajalle ja 6700e tienaavalle talousjohtajalle. Sairaanhoitajan osuus talkoisiin olisi 1650e ja talousjohtajan 950e. Ja vain toinen näistä tekee töitä viikonlopuisin, öisin, juhlapyhinä!
Jos jotain pitää leikata niin vaikka sitten niitä lomarahoja, lähtispä se sitten kaikkien pussista (paitsi pienyrittäjien ja maanviljelijöiden, mikä olis kyllä tosi hyvä juttu, heiltä ei tartte leikata yhtään enempää).
Myös kaikenlaisia pomoja ja päälliköitä ja kehittämis sitä tätä ja tuota ihmisiä tuppaa olemaan ihan liikaa. Jos meidänkin alalla pistettäis nuo puoleen niin saatais tuplamäärä hoitajia kentälle!

Entäs ne turvapaikanhakijat?
No, jokainen voi auttaa. Itse laitan sähköpostia ja ilmottaudun vapaa-ehtoistyöntekijäksi. Kovin suurta panosta en pysty antamaan, mutta uskon että pienikin apu on arvokasta. Ja voihan sitä järjestää apukeräyksiä mm. vaatteita, tavaraa jne.

iive


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)