maanantai 26. lokakuuta 2015

Kiitos ei, kyllä kiitos!


Keskiviikkoisen konsertin jälkeen keho alkoi vihdoin tuumata, että nyt riittäisi tuo sokerin syönti ja kahvin juonti.

Kahvin juontia olen vähentänyt jo pitkin kesää ja loppukesästä päädyin siihen, että kaksi kuppia aamukahvia riittää koko päiväksi, en tarvitse enempää. Kunnes viime viikolla tuumasin, että entäs jos en joisi sitä aamukahviakaan enää ja siitäpä asti olen ollut ilman. Minkäänlaisia "vieroitusoireita" ei ole tullut vaan olo on ollut tosi hyvä. Jo pitkäänhän olen tiedostanut sen, ettei kahvi (saati muut piristeet) ole mulle hyväksi vaan niistä tulee lähinnä sellainen "aivosumuinen" olo.


Keskiviikkona vielä söin sokerisuklaata, mutta jo seuraavana päivänä alkoi tuntumaan, että jospa pieni vierotuskuuri asiasta olisi paikoillaan. Asia on ollut tervetullut, sillä syksyn syömättömyyskaudella lipsahdin kyllä ihan reippaasti pikkumakeiden äärelle ja vaikka muuten ruokahalu on jo osittain palannut niin pikkumakeat ei pois jääneet. Ja nyt alkoi jotenkin ällöttämään koko sokerinsyönti homma.

Muutenkin olotilassa tuntuu tavallaan paremmalle, vaikka fibrokipupäiviä on ollut aika paljon, niin ainakin syyskuun flunssat ovat historiaa ja liikkeellekin tuntuu kivalta päästä. Nyt yövuorojen jälkeen on muutama vapaapäivä ja yhden aamuvuoron jälkeen otetaan naisporukalla kimppakyyti ja matkustetaan taas Helsinkiin :) tai siis Vantaalle :) ja ollaan ihan yötäkin.
Perjantaina suunnataan heti aamusta Vantaan Energia-areenalle halaamaan Äiti Ammaa <3
Amma on tunnettu ympäri maailmaa rauhan ja pyyteettömän rakkauden lähettiläänä, joka jakaa myötätuntoaan syleilemällä. Hänen koko elämänsä on omistettu kärsimyksen ja köyhyyden lievittämiselle. Amma inspiroi ihmisiä ja muuttaa maailmaa niin halauksensa, henkisen viisautensa kuin laajan Embracing the World® –hyväntekeväisyystyönsä kautta.
Elämänsä aikana Amma on halauksellaan lohduttanut jo yli 33 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa. Kun häneltä kysytään, mistä hän saa voimaa auttaa niin monia, Amma vastaa: "Siellä missä on todellista rakkautta, kaikki tapahtuu vaivattomasti." Amma sanoo, että rakkaus on uskonto, jota maailmamme tarvitsee nyt kaikkein kipeimmin. Lainaus: http://www.amma.fi/amma.html
Lisätietoa Ammasta löydät Amma-Suomi sivuilta http://www.amma.fi/ sekä heidän facebookistaan https://www.facebook.com/ammafinland . Amman suomenvierailun 30.-31.10 facebook-tapahtumasivun taas löydät täältä Amma Suomessa 2015


Miksi menen sitten tuonne halaamaan Ammaa?
Ensiksi ainakin uteliaisuudesta ja lisäksi sen vuoksi mitä Amma sanoo ja edustaa, että rakkaus on uskonto, jota maailmamme tarvitsee nyt kaikkein kipeimmin. Tämä on asia jonka Amman kanssa ainakin jaan. Olen koko elämäni etsinyt henkistä yhteyttä, enkä ole sitä minkään kirkon suojista löytänyt. Ympärilleni on nyt yllättäen ilmestynyt ihmisiä, jotka jakavat tämän henkisen yhteyden ja olen tajunnut etten tarvitse siihen mitään seurakuntaa tai virallista uskontoa. Viimeisen vuoden aikana henkisyys on tullut osaksi elämääni aivan uskomattomalla tavalla ja olen alkanut nähdä asioita todella erilaisesta näkökulmasta kuin ennen. Olen todella alkanut miettiä onko ulkonäkö, omaisuus tai muu tällainen sitä mitä haluan elämässäni painottaa ja olen päätynyt siihen ettei se ole.

Tärkeintä on rakkaus itseä ja muita ja ympäristöämme kohtaan ja sen todentaminen tässä elämässä.

Muutenkin Amman kohtaaminen on minulle ajatuksena helposti lähestyttävä, sillä niin kauan kuin muistan olen tuntenut voimakasta vetoa intiaa ja intialaista kulttuuria kohtaan. Vaikka olenkin suomalainen niin silti minusta tuntuu siltä, että sisälläni asuu myös pieni intialainen :D


iive

2 kommenttia:

  1. Aika hassua, näin tuon ilmoituksen äiti Amman vierailusta jokin päivä sitten ja mietin, että sä varmaan meet sinne :). Utelias olen itsekin asian suhteen, mutta valitettavasti ystävän kolmekymppiset just samaan aikaan..

    VastaaPoista
  2. Hei tsempit sokerittomuuteen :) Tekee varmasti todella, todella hyvää!

    VastaaPoista

Kiitos :)