perjantai 23. lokakuuta 2015

Mirabai Ceiba- Sacred Chant Concert

Keskiviikkona pääsin viettämään aivan erikoislaatuista päivää. Matkustin ystävän kanssa Helsinkiin Mirabai Ceiban konserttiin <3

Konsertti oli aivan mieletön, energia Astoria-salissa oli käsinkosketeltavaa ja musiikki kulki kehon läpi isoina väreinä. Jos Mirabai Ceiban musiikki kotona kulkee suoraan sydämeen niin konsertissa paikan päällä voima oli ainakin tuhatkertainen.


Ihanaa oli huomata kuinka ihmiset olivat niin rakkaudellisia, keskittyneitä ja uppoutuivat kertakaikkiaan musiikkiin ja kaikkeen siihen energiaan. Oli kuin olisi ollut kahden tunnin meditaatiossa, jonka ei olisi koskaan halunnut loppuvan. Konsertin loppuessa ainakin itse olin aivan pyörällä päästäni eikä lähtö meinannut oikein onnistua. Ei kertakaikkiaan olisi halunnut lähteä siitä ympäröivästä energiasta minnekään.


Mirabai Ceiban musiikissa yhdistyy herkkä ja laaja äänimaailma harpin, kitaran, pianon ja kauniisti säteilevän laulun avulla. Heidän konserttinsa on rauhan ja rakkauden juhlaa, joka kantaa tämän kauniin kaksikon uskoa musiikkiin universaalina kielenä, yhdistäen maailman ihmiset ja perinteet.


Konsertin lisäksi ihanaa oli olla kokonainen päivä ystävän kanssa ja kerrankin oli aikaa puhua tarpeeksi :) Seuraavana aamuna ääni olikin aivan painuksissa kaiken laulamisen ja puhumisen jäljiltä.


Hyvää ruokaa syötiin Vapianossa. Meillä molemmilla kun on ruokarajoitteita, niin sopivaa ravintolaa oli ensiksi hankala löytää ja päädyttiin sitten kokeilemaan tälläista uutta konseptia. Keliaakikolle en suosittele tuolla syömistä kyllä lainkaan. Oma risottoni oli taivaallista, mutta paikassa pöllyävien jauhojen, pastanpalojen ja leivänmurujen vuoksi kontaminaatio-riski on valtava. Tälläiselle "gluteeni-allergiselle" löytyi tosiaan kaksi eri risottoa. Oli ensimmäinen kerta kun oikeaa risottoa söin ja tätä tulee taatusti tehtyä jatkossa kotonakin!
Suomalainen "risottoperinne" jauheliha-keitetty riisi-hernemaissipaprika kun ei muhun uppoa, mutta oikea risotto kun on ihan jotain muuta <3

Söisköhän sitä jo tänään?

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)