maanantai 30. marraskuuta 2015

Rajojen rikkomista

Huh, joulukuu alkaa huomenna ja ilokseni (mutta myös kauhukseni) huomasin kalenterini olevan aivan täynnä! Tämä on minulle hyvin poikkeuksellista, sillä viime vuosina (varmaankin viimeiset kymmenen vuotta) se kalenteri on ollut lähes tyhjä. Tänä syksynä sinne on alkanut tipahtaa sellaisia omia juttuja ja vieläpä sellaisia juttuja mitkä eivät tapahdu aivan kotinurkilla.Syksyn aikana on reissattu kesälomareissut ympäri suomea ja yövytty milloin missäkin, naapurikaupungissa kävin bilettämässä kovemmin kuin ikinä SunsetParkissa, hiljennyin meditatiivisen Mirabai Ceiban konsertissa Helsingissä, kävin halaamassa Äiti Ammaa Vantaalla ja viikonloppuna vietin aivan uskomattoman illan Deepthin eli Kirsi Rannon Enkelijumalatar-illassa.


Jatkoa seuraa kun hyppään tuntemattomaan ja pääsen miehen työn puolesta juhlimaan Itsenäisyyspäivää ihan huippujuhliin Vanajanlinnaan. Pukukoodina iltapuku ja tälläiset kemut ei ole kyllä yhtään ominta juttua, vaan stressi on melkoinen, siitä huolimatta päätin uskaltaa ja joskus vähän revitellä niitä omia rajoja. Erityisherkkyys huutaa jo tässä vaiheessa aikamoisella tasolla ja ylivirittyneisyyttä saa tasailla varmasti ihan reippaasti. Onneksi kaapista löytyy pitkä iltapuku, sillä muuten hommasta ei varmasti olisi tullut yhtään mitään.

Ja heti parin päivän päästä noista juhlista, lähden taas työn puolesta helsinkiin työpaikan koulutus/huvittelupäiville useammaksi päiväksi, tämäkin on oikein kunnon stressipaukku erityisherkälle, saa nähdä mitä siitäkin tulee :D  ja kunhan siitä kerkeän toipua edes muutaman päivän niin auton nokka suuntaa kohti "ihme-Matin" hoitoa, hän on ilmeisesti jonkinlainen kansanparantaja, siitä sitten tiedän lisää hoidon jälkeen. Tämä matka jatkuukin kunnon turneella pitkin suomea ja sukulaisia kolmen päivän verran ja sitten alkaa rauhoittuminen jouluun.

Aikamoinen luettelo kun tässä tätä lukee ja katsoo. Toinen puoli minussa huutaa, että voi ei kamalaa ja hermoromahdus tulee ja toinen puoli on aika innoissaan siitä että kerrankin on jotain spesiaalia tiedossa. Erityisesti tykkään siitä, että pääsee vähän tai vähän enemmän laittautumaan, kun normaalisti en juurikaan meikkaa (allergiasyistä). Mutta paljon vaan kaikkea tasapainottavaa näiden menojen lisäksi vaan kehiin niin eiköhän siitä kaikki lähde sujumaan ihan hyvin.

Smoothie/mehupaastoa on nyt vietetty viikon verran ja tuntuu todella hyvälle. Edelleen jatkan sitä niin kauan kun hyvältä tuntuu. Ja tuntuuhan se hyvältä kun olo on kevyt ja virkeä ja iho kiittää niin mehuista kuin viljattomuudestakin.
Uimahallissa on tullut käytyä usemman kerran jo viikon aikana ja se on ollut nyt ihan huippujuttu ja huomenna pääsen hierojalle <3

huh, iive
iive

2 kommenttia:

  1. Äiti-Amma eivätkä enkelit voi sinulle antaa todellista rauhaa eikä iänkaikkista elämää Taivaan kodissa. Anna elämäsi Jeesukselle, niin Hän antaa sinulle jotain niin paljon suurempaa ja parempaa. Ole varovainen noitten juttujen kanssa, Raamattu varoittaa siitä, kuinka Saatana pukeutuu valkeuden enkeliksi. Kaikki näyttää alussa hyvältä, mutta lopussa paljastuu kauhea totuus. Jeesus voi parantaa sinun sairautesikin, äiti-Amma ei siihen pysty. Toivotan sinulle siunausta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja siunausta myös sinulle. Minun uskoni on kuitenkin minun ja sinun uskosi sinun, joten olkoon se niin, kiitos :)

      Poista

Kiitos :)