perjantai 11. joulukuuta 2015

Karvia Angels

Tämän vuoden viimeinen aikainen herätys on takana. Onneksi sai herätä edes tuntia myöhemmin kuin tiistaina. Ei ole kyllä tällaiset herätykset minua varten millään tasolla.


Päivästä muotoutui varsin erikoinen tai ainakaan normaalisti minulla ei ole tapana hiippailla kirkon pihalla ennen kymmentä aamulla :D no joo, ehkä vähän raflaavasti kuvattu.

Pääsin tänään ystävän mukaan Karvialle kun hänellä oli kaksi hoitoaikaa luontaisterapeutille, joista toisen ajan sain siis minä. Matka oli pitkä ja pimeä, mutta hoidon jälkeen olo oli kertakaikkiaan upean energinen ja smoothi. Hoito sisälsi erilaisia kevyitä paineluita ja "energiahoitoa" (siltä se ainakin tuntui, en tiedä käyttääkö hoitaja itse tätä termiä), sekä hierontaa.


Ystävä aloitti ensimmäisenä hoidon, joten minulla oli puolitoista tuntia aikaa odotella, matkalla olin nähnyt upean kirkon aivan vieressä ja päätin lähteä upeaan pakkasaamuun lenkille ennen hoitoa katselemaan tuota kaunista rakennusta. Minähän diggaan kirkoista rakennuksina, en varsinaisesti niiden toisessa merkityksessä. Reippaan lenkin jälkeen oli ihana pötkähtää odotushuoneen sohvalle olemaan hetki rauhassa meditoiden ja virittäytyen tulevaan hoitoon.


Ehkäpä siksi juuri hoito olikin niin voimakkaan kokemuksellinen, jos olisin suoraan auton kyydistä kiireessä hypännyt hierontapöydälle, niin en tiedä olisinko pystynyt noin rentoutumaan kuin tänään.

Kotimatkalla pysähdyttiin syömässä matkan varrella olevalla huoltoasemalla ja täytyi tuumata kaikkien viikon upeiden tarjoilujen jälkeen, niin itsenäisyyspäivän juhlissa kuin Scandic Parkissa, niin tämä pikkuinen huoltsikka tarjosi viikon parhaimman aterian. Tuoreet konstailemattomat salaatit ja jäätävän hyvää perunamuusia ja stroganoffia ihan oikealla puolukkasurvoksella, voih ja oih.

Ja vaikka viikonlopun muiden suunnnitelmien peruuntuminen harmittikin, niin nyt kyllä tuntuu niin oikealta tämän hoidon jälkeen alkaa hiljentyä joulua kohti ja että sitä aikaa on nyt tehdä niin. Huomenna starttaakin joululahjapaja ja sunnuntaina emme missaakaan Liikuntapeuhulaa vaan päästään sinne lapsen kanssa muutamaksi tunniksi iloitsemaan. Itselle tuli ohjeistukseksi nyt levätä ja mm. saunominen, liikunnalla revittely sekä alkoholin käyttö on parin päivän ajan kielletty, tosin ei tulisi tässä olotilassa mieleenkään tehdä näitä asioita.Kuvan enkeli ehkä näyttää hieman surulliselta, mutta itse koin sen tänään nähdessäni suurta rauhaa, hieman samoin kuin kesällä tätä kaunista patsasta Tampereella katsellessani. Nyt on rauhoittumisen aika.

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)