lauantai 16. tammikuuta 2016

Manifestointi elämäntapamuutoksen tukena

Manifestointi tarkoittaa vetovoiman lain hyödyntämistä ja sen aktivoimista tietoisesti. ”Manifestointi on prosessi, jonka kautta tulemme siksi itseksemme, joka olemme aina halunneet syvällä sisällämme olla”

”Manifestoinnin avulla voi toteuttaa itselleen tärkeitä asioita ja unelmia.

Manifestointi ei kuitenkaan johda ainoastaan konkreettisiin asioihin. ”Aivan yhtä tärkeää on kuitenkin manifestointiprosessin tuoma jatkuvasti syvenevä ilo, onnellisuus, rakkaus, kiitollisuus, rohkeus, luottamus ja niin edelleen.”


Manifestoida voi monin tavoin, itse ilmennän mielelläni asioita visuaalisesti, niin että asiat ovat jatkuvasti näkyvillä, muistuttamassa määränpäästäni. Uskon manifestoinnin vetovoiman lakiin, mutta uskon paljon myös siihen, että manifestoimalla ihan itse keskittyy enemmän siihen mitä haluaa ja alkaa aktiivisemmin työskennellä asian toteutumisen eteen.

Kun olen työskennellyt henkisen kasvun parissa niin intensiivisesti, olen alkanut kaipaamaan sitä fyysistä toimintaa jota ennen elämässäni oli paljon, oikeastaan se täytti elämäni aikalailla täysin. Liikkumisesta sain sitä hyvää oloa, mitä viime vuonna sain henkisen kasvun parista kun liikkumaan en pystynyt.
Nyt olen iloinnut siitä liikunnan palosta taas, toisaalta olen ollut myös murheissani siitä, että totuus on tosiaan se, ettei kroppani kestä liikuntaa kovinkaan paljon. Muutama päivä aktiivista liikettä ja kroppa reagoi flunssan ja väsymyksen oirein. Jos en olisi käynyt jo kilpirauhas-kokeissa, niin olisin 100% varma siitä, että sairastan kilpirauhasen vajaatoimintaa. No prolaktinooma-kasvaimessa ja fibromyalgiassa on kyllä aivan tarpeeksi tekemistä.

Silti nyt tunnen vahvaa paloa siihen, että manifestoinnin kohteena on juuri liikunta ja kehon hyvinvointi henkisen hyvinvoinnin lisäksi.


Tämä kuva on viime syksyltä Vaaruvuorelta, jossa oli aivan mieletön energia, auringonpaiste, raikasta ilmaa hengitettäväksi, rakas perhe mukana, kroppa toimi niin kuin pitikin ja olin niin onnellinen! Eli siis täydellistä materiaalia manifestointiin :)

Vinkkejä Manifestointiin

1. Päätä mitä haluat -älä keskity siihen mistä haluat eroon, vaan siihen mitä haluat-
2. Luo haluamastasi asiasta voimakas ja ytimekäs mielikuva.
3. Luo mielikuvan tueksi voimalauseke eli affirmaatio esim. Omani olkoon jotain tämän suuntaista
"Olen voimakas, hoikka ja hyväkuntoinen" ja perään vielä "TAI jotain vieläkin parempaa!"
4. Anna manifestoinnille aikaa, kuuntele ja huomioi mahdollisuuksia, tartu tilaisuuteen kun sellaisia kohtaat.
5. Ole kiitollinen, kiitä siitä mitä päivittäin jo olet saanut <3

Itse meditoin päivittäin ja yhdistän manifestoinnin myös tähän. Käytän kristalleja ja kiviä usein meditoidessani (koska ne ovat ihania <3). Tykkään myös kirjoittamisesta ja erityisesti kuvista. Teen esimerkiksi ns. Unelmakarttoja tai voimakuvia, joihin yhdistän voimalauseita ja kuvia asioista joita tavoittelen.


Viime päivät ovat olleet koettelevia. Ensiksikin osuimme onnettomuuspaikalle, jossa yksi osallinen kuoli, katsoimme autosta kun häntä yritettiin pelastaa ja järkytyin siitä suuresti vaikka emme joutuneet muuta kuin katsomaan vierestä ammattiauttajien toimintaa.
Lisäksi samana päivänä vatsatauti kaatoi minutkin petiin viimein, vältyin kylläkin oksentamiselta, kiitos siitä, mutta olihan tuossa ihan tarpeeksi noinkin.

Seuraavat kaksi viikkoa olenkin "yksinhuoltajana" kun mies lähtee työmatkalle Floridaan (yhtäänhän en "kateellinen" ole). Toisaalta olen todella iloinen siitä, että hän saa tuollaisen mahtavan mahdollisuuden. Ja osataanhan me Lintusen kanssa kotonakin nauttia elämästä, toisaalta manifestaatio tyttöjen ensi kesän Kreikan matkasta on jo laitettu ilmoille :D

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)