sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuodessa joogaajaksi?

Auringon lapsi täällä taas.
Niin on tullut fanitettua näitä aurinkoisia päiviä mitä muutamia oli ennen joulua ja muutamia joulun jälkeen. Aurinko on minulle syy nousta ylös ja mennä ulos. Näistä mustista illoista katuvalojen loisteessa en juurikaan välitä, sillä silloin on hankalaa mennä metsään.
Ennen joulua jo tein uuden Unelmakartan Life Coachin kehoituksesta. Tein kartan täysin tyhjin fiiliksin eli valitsin kuvia sen perusteella, että kuva tosiaankin resonoi, koitin välttää ajatustyötä täysin. Aika mielenkiintoisia kuvia tuli mun mielestäni. Tällä teemalla siis kuitenkin eteenpäin, keskellä lukee I Love My Life <3


Jooga on kartassa vahvasti edustettuna, vaikkei nyt kundaliinijoogaa kuvassa olekaan (tällä hetkellä kundaliinijooga vetää minua vahvimmin puoleensa ja saan harjoituksista eniten). Uskon vahvasti siihen, että tästä vuodesta tulee tosiaankin se vuosi, jolloin joogasta tulee minulle elämäntapa. Yoogaian otin nyt jatkuvalla tilauksella, joka sekin jo itsessään hieman velvoittaa palvelua käyttämään hieman aktiivisemmin. En halua että jooga on minulle pakkopullaa, mutta hieman täytyy itsekin asiaan panostaa eikä vain odottaa että pelkkä halu riittää.
Onhan tutkittu että sinnikäs toisto tekee rutiinin.
Kun uutta tapaa toistaa sitkeästi, yhteydet aivoissa vahvistuvat ja toiminta muuttuu lopulta automaattiseksi. Keskimäärin se vie 66 päivää.
Sopivasti huomenna alkaa Yoogaiassa 15min päivittäiset joogatunnit, jossa saa kokeilla kattavasti eri joogatyylejä.
Tee tänä vuonna itsellesi lupaus, tuoda elämääsi enemmän joogaa.  Pidä tästä lupauksesta kiinni, vaikka muut lupaukset pettäisivät. Aloita uudenvuodenlupauksesi 4. tammikuuta liittymällä 21 päivän #ExploreYoogaia -haasteeseemme. Näillä 15 minuutin tunneilla pääset tapaamaan vetäjiämme ja löytämään suosikkituntisi. Opi lisää, paranna taitojasi ja löydä tasapainosi haasteen aikana.
Tämä ei ole nyt mikään Yoogaian maksettu mainos vaan tähän ajattelin nyt kuitenkin tarttua, vaikka livetunneille tuskin osallistunkaan, tallenteista nuo kuitenkin mahtavat löytyä sitten jälkeenpäin. Ja sittenhän ei ole enää kuin 45 päivää itsekseen joogailua edessä :D
No tuskinpa näitä nyt ihan peräkkäisinä päivinä kuitenkaan tulen suorittamaan tai mistä senkin sitten tietää...


Tänä vuonna ajattelin panostaa erityisesti peruskuntoon ihan arkiaktiivisuuden kautta. Lisäksi uiminen tulee olemaan tämän vuoden laji ehdottomasti ja onhan sitä kuntosaliakin tullut mietittyä että josko sinne... pelot fibrokivuista vaan heti alkaa pyörimään päässä kun ajatteleekin sitä salia, joten se olkoon vielä arvoituksena kuinka sen käy.


Joululahjaksi saatu Polar Loop on innostanut myös ulkoilemaan. Jo ensimmäisellä käyttöviikolla tuli valittua työmatkan taittamiseen useammin kävely kuin auto ja vuoden ensimmäisenä päivänä käytiin miehen kanssa ensin heittämässä fresbeegolfia ja sitten vielä metsässä kävelemässä. Oli kyllä aivan huippusää! Ja tuli todettua, että voihan sitä fresbeetä heittää näin talvellakin, ainakin jos ei kauheasti lunta ole minne kiekko kadoksiin sujahtaisi.Eilen käytiin hakemassa Lintunen kotiin joululomalta. Itse tuli välipäivät tehtyä töitä ja lähinnä nukuttua. Lähes joka päivä tuli nukuttua päikkärit ja vielä noin 12h yöunet. Ilmeisesti aikamoiset univelat kuitenkin harteilla ovat painaneet. Ennen joulua stressasinkin aika paljon työasioita, jotka jäivät jouluvapaillekin hieman häiritsemään. Onneksi vuoden ensimmäiset neljä päivää ovat olleet vapaapäiviä, joten uuden vuoden on voinut aloittaa hyvillä ja rennoilla fiiliksillä.

Tänä vuonna olen kuitenkin jo lenkkeillyt ulkona, joogannut, uinut ja juonut joka päivä vihersmoothien, että ihan hyvin, tosin olen kyllä viimeisiä joulusuklaitakin joka päivä tuhonnut ettei nyt pelkäksi kehumiseksikaan mene (tänään ne tosin loppui). Eilen muuten tajusin vasta, että noita viherjauheitakin voisi kokeilla kun ei aina tuoreita satu olemaan kaapissa (tosin lehtikaalia ja selleriä kyllä pakastin). Saa vinkata jos tietää jonkun hyvän makuisen viherjauheen smoothieiden sekaan.

iive


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)