lauantai 9. tammikuuta 2016

Yksi hirveimmistä asioista mitä töissä voi olla

Jokainen hoitoalalla työskentelevä pelkää ja inhoaa työssään yhtä asiaa.

Se on nimittäin vatsatautiepidemia.

Tämän viikon teemana onkin ollut ihanan joogailun ja pakkasessa kirmaamisen sijasta raskaat työpäivät, oksennukset ja möyrivät mahat ja näistä ovat saaneet myös työntekijät nauttia ihan omalla kohdalla. Itse olen toistaiseksi säästynyt oksentamiselta, mutta useamman päivän on vatsa ollut kipeä ja sekaisin ja olo muutenkin kerrassaan ällöttävä. Toivon kovasti ettei tauti tartu meille kotiin.

Tänään päätin kuitenkin piristää itseäni (ja perhettä myös) ja kavuta sohvanpohjalta ylös, olen ollut todella väsynyt viime päivät. Käytiin kahden tunnin verran palloilemassa Hutungissa. Ensin kokeilimme Hohtominigolfia, joka on Hutungissa uutuusjuttu. Tila oli kiva, radat hohtivat hienosti ja hohtavat seinämaalaukset olivat kivoja. Ratoja oli yhteensä yhdeksän, joissa kaikissa oli jonkinlainen "juju" eli ei aivan perusminigolfia vaan aika vaativiakin juttuja. Kuvia tuolta ei vain kännykällä saanut ei sitten millään :D

Muutama rata turhautti ihan kunnolla, näistä ei meidän oikea golffarikaan selvinnyt. Onneksi suurin osa radoista oli kuitenkin sopivan vaikeita ja samalla hauskoja erilaisine virityksineen. Yllättäen pallojen kanssa sujui melkein tunti. Koska fiilis oli hyvä ja virtaakin vielä riitti niin käytiin kysymässä olisiko keilaradalla yhtään tilaa. Ja olihan siellä se yksi viimeinen rata vapaana :)


Jatkettiin siis hohtoilun merkeissä, sillä juuri kuudelta tavan keilaus vaihtui hohtoversioon.

Keilausta kokeilin ensimmäistä kertaa kun muutimme Jyväskylän seudulle. Ensin heitin paikaltani ja käytössä oli kouru-esteet. Aika äkkiä askeltamisen oppi ja pallokin alkoi pysyä radalla. Kovinkaan usein en keilaamassa käy, ehkä parisen kertaa vuodessa, mutta joka kerta on ollut todella kivaa. Lintunenkin on keilannut jo monesti, nyt harjoiteltiin ensimmäistä kertaa yhdellä kädellä heittämistä, ihan ei vain voima meinaa riittää.

Kesällä aukeaa keilahalli noin kilometrin päähän meiltä, joten ehkä tulevaisuudessa lajia tulee harrastettua enemmänkin. Kaikista kivointa asiassa on kuitenkin se, että keilahallille on sama matka myös töistä ja näin me päästäänkin töistä asukkaiden kanssa keilaamaan useammin kuin kerran vuodessa kun sinne pääsee taksin sijasta ihan kävellen.

Suosittelen kyllä kaikkia kokeilemaan keilaamista, se on joskus ihan kiva tapa liikkua ja viettää aikaa yhdessä muiden kanssa!

iive


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)