tiistai 2. helmikuuta 2016

Kuinka Uuden elämän tilauksen on käynyt?

Kun sain Unelmakartan valmiiksi niin hiljennyin illalla sen ääreen ja tavallaan aktivoin kartan käyttöön. Meditoin ensin mielen puhdistamiseksi ja puhdistauduin fyysisestikin käymällä suihkussa. Sen jälkeen kävin läpi kuvia ja tekstiä, tavallaan kertasin että tätä minä elämältäni nyt haluan ja tarvitsen. Samalla kirjoitin paperille sanoja, jotka kuvasivat mistä taasen halusin luopua ja lopuksi revin paperin silpuksi ja vielä poltin silpun taivaantuuliin.


Joka aamu kun herään ja joka ilta kun menen nukkumaan näen seinällä Unelmakarttani ja se muistuttaa minua siitä mitä oikeasti haluan elämältä. Näin kaiken toteuttaminen on ollut paljon helpompaa. Ja on minua hellittykin oikein urakalla viimeiset päivät!
Ensiksikin olen saanut nukuttua hyvin, jokainen yö kun en herää tunneiksi pyörimään sängyssä on plussaa ja sitten ei päivälläkään niin väsytä.


Aamulla olen jaksanut nousta ylös yhtä aikaa lapsen kanssa eikä viimeiset aamuvuoroon nousemisetkaan ole olleet niin tuskaisia.
Ulkona on saanut nautiskella upeasta säästä ja luonnossa liikkumisesta.
Meidän kodin ja työpaikan välissä on järvenlahti, jossa kesäisin uimme ja talvella sinne pääsee hiihtämään hyville laduille. Tänään uskalsin jopa luistella jäällä, sillä päivittäin ihana kunnan työmies auraa jäälle luistelulenkin. Pisin lenkki on noin kilometrin mittainen, mutta myös lyhyempiä lenkkejä saa tehtyä.


Kahden kilometrin luistelun jälkeen jalat olivat kyllä aika "muusia". Uskomatonta, että Lintunen jaksoi luistella vieläkin pidempään kuin minä vaikka vasta syksyllä oppi luistelun taidon kunnolla. Ja Lintunen oli sentään luistellut jo päivällä 2h eskarissa!

Mieskin palasi kotiin ja sekin on onnea se. On kivaa kun kotonakin voi jutella "jonkun aikuisen kanssa" vaikka yllättävän hienosti me Lintusen kanssa kaksi viikkoa kahdestaan pärjäiltiin, auto piti vain huolen siitä "ettei mennyt liian hyvin".
Miehen kotiintulo merkkasi myös sitä, että pääsin yksin uimaan ja se olikin ihan parhautta se eilen illalla. Sain jopa tupla"yksinäisyyttä", sillä mennessä että altaasta tullessa sain saunoa aivan yksin ja altaassakaan ei juuri ruuhkaa ollut. Siinä huomasi täysin sen tosiasian, että hiljaisuus ja oma-aika ovat vaan niin huippujuttuja!

iive

ps. Ja koska ihan hurjaksi heittäydyin, niin olihan mulla kunnon treffit myös kahvakuulan kanssa ja sen kyllä tuntee. Huomenna olisi sitten seuraavat treffit ;)

2 kommenttia:

 1. Unelmakartat toimii, I know :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tuntuu toimivan <3
   Aiemminkin olen noita tehnyt, mutta nyt erona on se että aktivoin kartan oikein kunnolla "käyttöön", heti huomasi eron kun johan sitä alkoi tapahtumaan asioita :D

   Poista

Kiitos :)