torstai 10. maaliskuuta 2016

Minkä on nyt aika päättyä, jotta uutta voisi alkaa?

"Voi EI!" tuumasin eilen kun piti iltavuoron jälkeen kiivetä rappuset kolmanteen kerrokseen, sillä niin jäätävät lihaskivut sain verkkovalmennuksen ensimmäisistä treeneistä. Työpäivän aikana kivut muistuttivat itseään aina istumisen jälkeen ja illalla aloin olla työpäivän ekstrasäpinöistä tavallista väsyneempi, joten tilasin autokyydin kotiin. VIRHE! Sillä hetki autossa istumista ja olin aivan jumissa.

No, sitten mentiin vaan rappuset aika vauhdikkaasti ylös niin "ei kerennyt tuntea mitään" :D

Itse treenipäivänä ajattelin jopa että olipas aika näpsäkän nopea treeni ja että varmaan pystyn jo huomenna/ylihuomenna vetämään toisen setin, mutta tänään on jo se ylihuomenna ja ei tosiaankaan vielä pysty. Odotellaan siis huomiseen ja jatketaan kävely ja Yin-jooga linjalla edelleen tämä päivä. Treenissä oli paljon ns. uusia liikkeitä tai sellaisia joita en ole tehnyt pitkään aikaan, joten sieltäpä sitä kunnon treenikipua sitten tulikin.

Keskiviikko oli aivan upea päivä kun aurinko paistoi ja metsässä lenkkeillessä "satoi" kun aurinko sulatti pois lunta mieletöntä tahtia. Innostuinkin treenien jälkeen lähtemään rennolle kävelylenkille nauttimaan auringosta ja raittiista ilmasta.
Kävin tsekkaamassa oikopolun Kesämaan palstalle ja kyllä tulee sinne kävellessä hiki, jyrkkää ylämäkeä koko se reilu kilometri. Pitäisi ainakin peruskunto olla kohdillaan kesän jälkeen. Onneksi kotiin tulomatka onkin sitten sitä pelkkää alamäkeä. Keskiviikkona kotona odottikin yllätys kun mies oli ostanut naistenpäivän kukkia! Oon saanut siltä kukkia 10 vuoden aikana ehkä pari kertaa (äitienpäivää ja synnytystä ei lasketa), joten olipa todellinen yllätys ja niin ihan mun näköiset kukat!


Mieletön energia on ollut valloillaan viimeiset päivät. Eilenhän oli "mustakuu" eli nyt kuu alkaa taas kasvamaan, joka on otollista aikaa kaiken uuden kasvattamiselle. Eilen oli myös auringonpimennys, vaikkei se tänne näkynytkään ja astrologien mukaan nyt on oikein hyvät ja puhdistavat energiat "liikkeellä".
Uusikuu on aina uuden syklin aloitus, ja kun kyseessä on auringonpimennys, nyt aloitettavat asiat ovat todennäköisesti jotain merkittävää. Syyskuussa 2016, kun saamme kuunpimennyksen Kalojen merkissä, voimme nähdä mistä tässä aloituksessa pohjimmiltaan oli kysymys. Siemen, joka nyt kylvetään, saavuttaa silloin sadonkorjuuvaiheen. Mitä ideoita, aikomuksia, unelmia ja aloitteita elämässäsi on juuri nyt nousemassa esiin? Tämä on hyvä ajankohta kysyä, minkä on nyt aika päättyä, jotta jotain uutta voisi alkaa? (Lainaus: kirsihallaseppala.fi)
Tykkään seurata astrologiaa, vaikken nyt siitä kauheasti ymmärräkään aina mitään. Se on minusta vain mielenkiintoinen tapa seurata elämää erilaiselta kantilta. Ja mielummin luen astrologiaennustuksia kuin iltapäivälehtien viihdeosioita tai erittäin masentavia politiikkauutisia.

Itse koen, että nyt on tosiaankin aika järjestellä tätä omaa elämää niin, että "tietynlaisen arjen" eläminen ei ole enää vain haave vaan se todellakin toteutuu kaikin puolin käytännössä. Joten ruoka uuniin ja joogamatto esiin ;)

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)