keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Mitään ei saa jos ei edes yritä

Tiedättekö,
on ihanaa herätä aamulla siihen kun on nukkunut kerrankin tarpeeksi ja herää suurinpiirtein aika virkeänä. Tämä on ollut aika vieras olotila viimeaikoina vaikka olen tuntimääräisesti nukkunut aika pitkiä yöunia.
Silloin kun herää puolikoomassa, ei tee mieli aamupalaa eikä oikein mitään muutakaan. Kunhan pysyy edes jotenkuten hengissä tai siltä se ainakin tuntuu. Jokainen joka nukkuu huonosti tietää tämän olotilan kyllä. Jokainen joka nukkuu hyvin, ei voi edes kuvitella sitä tuskaa mitä unettomuudesta kärsivä kokee lähes jokainen päivä.

Jos aamupala ei maistu, tee siitä mahdollisimman herkullinen!

Kello on nyt vasta kymmenen, on vapaapäivän aamu ja meillä hurisevat jo niin tiskikone kuin pyykkikonekin, kohta alkaa siivous ja  sen jälkeen puutarhaunelmat. Maaliskuussahan se alkaa kun istutuskärpänen pörrää vauhdilla ja eilen piti käydä ostamassa ensimmäiset siemenet ja taimimullat. Pinterestissä on jo oma Puutarhaunelmia-kansio ja sinne kertyy kuvia vauhdilla. Suunnitelmissa on kasvien lisäksi ötökkähotellia ja linnunpönttöjen rakentamista :D
Unettoman yön aamuna mitään näistä ei olisi tapahtunut.


Eilen aamulla olin väsymyksestä huolimatta todella iloinen, sillä sain sähköpostia Kaisa Jaakkolalta. Olin kirjoittanut aiemmin hänelle ja ehdottanut itse hänelle blogiyhteistyötä ja erittäin poikkeuksellisesti Kaisa lähti tähän mukaan, mikä oli minulle todella huippujuttu! Kirjoitin sähköpostia Kaisalle asenteella "Mitään ei saa jos ei edes yritä" ja se yrittäminen palkittiin.
Ensi maanantaina alkaa nimittäin Hyvän olon hormonidieetti-verkkokurssin pilottiryhmä ja itse pääsin siihen blogiyhteistyön merkeissä mukaan. Ja vaikka kurssiesittelyssä lukeekin pilottiryhmä, niin kuka vaan voi osallistua verkkokurssiin kunhan vain kerkeää, paikkoja on rajoitetusti :)

Vuosi sitten "pyysin" apua fibromyalgia-diagnoosin mullistamaan elämään ja sainkin avukseni ihanan Life Coach Sadun (Satu on muuten nyt valmis Life Coach ja ihan huipputyyppi!) Se matka kestikin koko loppuvuoden 2015.
Nyt pistin ilmoille uuden "pyynnön", että todella kaipaisin apua nyt tämän Kuntoudutaan fibromyalgiasta-projektin kanssa ja tässä nyt ollaan taas <3 Ei voi muuta tuumata kuin Kiitos, Kiitos, Kiitos <3

Verkkokurssin alkua odotellessa voi harjoitella niitä uusia(?) hyviä elämäntapoja. Ruokahaluttomuushan on vaivannut minua taas pitkään ja siitähän seuraa ahmiminen kun on tarpeeksi kauan ollut liian vähällä ruualla. Nyt syödään taas kellon kanssa ja oikeaa ruokaa, ei riisikakkuja. Tänään kannustusta tulee lisää kun webinaarisarjan viimeinen osa tulee eetteriin ja kerrankin pääsen osallistumaan livenä, huippua!


Minulla on todella hyvä fiilis tästä keväästä. Uskon, että tästä keväästä ei tule helppo, mutta moni asia tulee muuttumaan ja monta hyvää juttua tulee tapahtumaan.
Ensiksi on tämä verkkokurssi, sitten loma Tahkolla mun "isän perheen" kanssa, toukokuussa pitäisi olla fibromyalgia-kuntoutus Peurungassa ja kesällä Lintusen kanssa lähdetään ulkomaanreissulle. Muutamia henkisen puolen tapahtumia on tulossa, niitäkin on kiva odottaa. Ylipäätänsä on kiva nykyään, että on jotain mitä odottaa, ettei elämä ole pelkkää tasapaksua massaa ja pyöri pelkkien työvuorojen ympärillä. Milloin on mikäkin vuoro ja milloin sattuu olemaan vapaata, kuka on perheestä milloin missäkin, kuka hoitaa hommat, aamulla vai illalla vai jopa yöllä. Sitähän monesti vuorotyöläisen arki on. Siihen on todella helppo uppoutua ja unohtaa elää sitä omaa elämää vaan alkaa suorittamaan sitä pelkkää arkea.

iive

1 kommentti:

  1. apua!!! ihan sairaan siistiä!! mä oon kuunnellut kans kaikki ne Kaisan webinaarit, lukenut kirjat ja fanitan sitä kyllä täysillä vaikka itse en ihan samaa mieltä ole ruokapuolen jutuista hänen kanssaan (mm. maito, viljat, rypsiöljy) nyt luen sitä uusinta kirjaa ja tuntuu että omassa kropassa ei taida mikään olla kohdallaan! :D ihania juttuja sulla edessä, onnea niistä! <3

    VastaaPoista

Kiitos :)