perjantai 8. huhtikuuta 2016

Laihduttajan identiteetti

En tiedä johtuiko se mummosta joka huomautteli takapuolen koosta ja kaloripommeista vai muista ympäristön naisista, jotka aina laihduttivat, mutta niin kauan kuin muistan olen aina ollut ihminen jolla on Laihduttajan identiteetti - Vaikka ei olisi ollut mitään syytä siihen!


Olenpa ollut minkä kokoinen vain niin vääränkokoinen ollaan oltu. Ja kun vanhoja valokuvia katsoo, niin ihan turhaan.
Ajattelin tämän laihdutus asian olevan jo käsitelty juttu, kunnes sain itseni kiinni ajattelemasta taas kaikenlaista ja siellähän se Laihduttaja lymysi lukittuna mielen sopukoissa tiirikka taskussa. En nyt oikein tiedä mitä tälle asialle tekisin ja kuinka tuon "tyypin" saisin päästäni ulos tai lopullisesti lukkojen taakse... voisko joku järjestää sellaisen verkkokurssin missä tuo järjestettäisiin jooko??? Hyvän olon hormonidieetti-verkkokurssilla asiaa on käsitelty jo moneen kertaan, harjoitukset on tehty ja edelleen on aivan sairaasti työstettävää tällä saralla.

Mietinkin mitä konkreettista sitten tehdä tälle asialle kun nuo mieli jutut ovat niin vaikeita?


Eilen ensimmäistä kertaa kirjauduin kalorilaskuriin sillä periaatteella, että kerrankin siellä on tavoitteena kuinka paljon olisi syötävä - ei se kuinka vähän. Sillä siellähän se piilee se minun aikapommini kohti herkkuja, ahmimista ja lihomista. Se, että syön aivan liian vähän oikeaa ruokaa ja ajattelen aina kuinka hyvä on syödä vähän.

Nyt on tavoitteena syödä X-määrä kaloreita vuorokaudessa oikeasta ruuasta ja katsoa mitä tapahtuu. Tässäkin kohtaa "Laihduttaja" hihkuu innosta päässäni ja toivoo, että laihtuisin. Ja minä haluan vetää sitä turpaan kiitos.

Minä itse toivon, että saan keholleni enemmän ravintoaineita ja rakennusaineita siihen että se voisi hyvin. Että minusta tulisi joku päivä terve nainen, joka jaksaa kantaa itseään arjessa ja työssä joka itsessään on jo aikamoinen rasite.

iive

1 kommentti:

Kiitos :)