torstai 19. toukokuuta 2016

Sinä et ole rikki!

Älä lue naistenlehtiä mulle sanottiin vasta viime viikolla.
Ne aiheuttavat elämään vaan turhaa harhaa siitä mitä sinun muka pitäisi olla. Talolaina, hulluna tavaraa, muotivaatteita, täydellinen perhe, täydellinen sinä, täydellinen kroppa. Toki joukosta voi löytyä niitä hienojakin henkilökuvia ja elämäntarinoita, mutta "lue vaan ne" sanottiin, "älä lue mainoksia".

Tätä mietittyäni alan olla samaa mieltä.

En enää oikeastaan lue sisustusblogejakaan missä designhuonekaluja ostetaan jopa velaksi. Ollaan koukussa siihen mitä muut sanovat ja tekevät. Mietin vaan mitä tarvetta sillä kaikella ostamisella yritetään tyydyttää? Kierrätys ja tsi-blogeja vilkuilen kyllä, missä sisustus tehdään muulla kuin rahalla. En enää haaveile siitä talosta, sillä tajuntaan on jysähtänyt tietoisuus siitä valtavasta velasta minkä myös itselleen talon myötä saisi. Olen valinnut vuokralla asumisen, joka tuo myös vapauden. 1kk irtisanomisaika ja voin sanoa heipat ja muuttaa jos haluan. Eikä ole sitä velkaa...

En lue myöskään enää treeniblogeja, luen vain jos ne ovat tosi rehellisiä eivätkä keskity vain siihen mikä palkkari on paras ja paljonko painoja vedin kyykyssä, slim fit posetuskuvien kanssa.

Mulla ei ole mitään tarvetta enää tuolle.


Hyvän olon hormonidieetti jatkuu edelleen! Viimeksi eilen saimme extramateriaalia kurssiportaaliin ja Facebookissa kuulumme samaan ryhmään nyt aloittaneiden kanssa, se se vasta extraa onkin. Kahdeksan viikon sijasta viikkoja on ollut vissiin kymmenen vai yksitoista?

Eilen Kaisa jakoi ryhmässään hienon tekstin. Ja sitten vielä julkisessa Facebook-profiilissaan saman. Laitan tähän sen kolahtavimman lainauksen tekstistä.
Tiedätkö mitä? SINÄ ET OLE RIKKI jos et pysty itsesi näännyttämiseen ja hulluihin tehokuureihin joihin media ja ympäristö meitä herkästi yllyttää ❤️ On hassua, miten jatkamme uskomista asioihin jotka eivät vain toimi. Uskomme ennemmin ajatuksiamme kuin tuloksia joita saamme. Syytämme itseämme vaikka syy voi olla tuloksia tuottamattomassa metodissa.
Koko tekstin löydät täältä KLICK!

Minä en ole rikki jos en vastaa sitä idealistista naiskuvaa. Minä en ole rikki jos en ole täydellinen. Minä en ole rikki jos en pysty tekemään samoja asioita "niin kuin kaikki muut"?

Kuka vanhempi uskoo lastaan kun se perustelee jotain asiaa sillä "kun kaikki muutkin saa tehdä niin"? - Miksi itse sitten uskon periaatteessa siihen samaan perusteluun - "olen epäonnistuja jos en saa samanlaisia tuloksia kuin kaikki muutkin saavat". Kysymys kuuluu - Saavatko?

Kuinka moni loppupelissä onnistuu muuttamaan elämäänsä sellaiseksi mitä on halunnut pysyvästi, maksamalla valmiista ohjelmista, valmiista ruokavaliolapusta ja sitten vaan noudattanut orjallisesti niitä?

Muutamalla sellaisellakin valmennuksella olen ollut ja onhan siellä aina niitä jotka onnistuvat, niitä jotka kompuroivat jo matkalla, niitä jotka lopettavat ja niitä jotka onnistuvat sen 10vkoa ja repsahtavat sen jälkeen. Kaikki metodit eivät vain käy kaikille ja jos sinä olet se joka kompuroi tai tulokset eivät jää pysyviksi, niin SINÄ ET OLE RIKKI! tai vääränlainen tai epäonnistuja. Se oli vain sinulle ei sopiva metodi.


iive

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat! Ihailin jo Instan puolella. Luontoyhteys <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Oli kyllä taas ihan huikeet fiilikset tuolla puukolossa :D

      Poista

Kiitos :)