perjantai 17. kesäkuuta 2016

Joka päivä muutun terveemmäksi ja onnellisemmaksi

Hups, kuinkas näin kävikään...
Leijun jossain ihme fiiliksissä tällä hetkellä.

Eilen kotitreeneissä sain vihdoinkin kunnon flown päälle ja hikikin valui, tänään tuntuu kropassa mutta sellaisella hyvällä tavalla, normaalilla tavalla, ei huonolla fibrotavalla.
 
Varsinaista treeniohjelmaa mulla ei ole vaan olen tehnyt kehonpainoliikkeitä oman fiiliksen mukaan, lisänä joissain liikkeissä myös kahvakuula. Pysyvät liikkeet ovat olleet kyykky, punnerrus, soutu, vatsalihakset ja lantion nosto. Lisänä sitten muita liikkeitä fiiliksen mukaan. Supermiehen jätin esimerkiksi eilen pois koska edellisenä päivänä selkä oli jotenkin ärhäkkänä etten halunnut sitä ärsyttää enempää ja nyt selkä onkin ihan ok taas.

Flow-fiilis kokemus oli mulle tosi tärkeä, sillä se antaa motivaatiota treenaamiseen. Aiemmin kotitreenit on tuntuneet lähinnä pakkopullalta ja tyhmältä heilumiselta. Totta kai on helpompi aloittaa treeni kun edellisestä on jäänyt hyvä fiilis mieleen! Varmaankin tulevaisuudessa rakennan itselleni jonkun treeniohjelmankin, sekin kun lisää motivaatiota eikä sitten tule niin helposti "haahuiltua" treenien kanssa.


Eilen hyppäsin mukaan myös Ihana elämä-verkkovalmennukseen, wow!
Valmennus on pyörinyt jo useamman viikon, mutta ei haittaa onneksi mitään, sillä materiaalit jäävät itselle työstettäviksi vaikka itse valmennusaika päättyisikin, joten näillä eväillä on hyvä mennä koko kesä. Etenkin nyt kun lapsi on poissa kotoa on helppo tuijottaa vain sitä omaa napaa ja keskittyä tällaiseen hommaan.
Luin jo ilmestyneitä moduuleita illalla läpi ja työstämisen aiheeksi tosiaankin nousi tunnesyöminen. Mun syöminenhän on tosi fiksua pääsääntöisesti, mutta sitten se tunnesyöminen monesti "pilaa kaiken". Se on positiivista etten enää syytä itseäni itsekurin puutteesta ja suomi itseäni, vaan ymmärrän minulla olevan ongelman, joka johtuu jostain ja että tilanne on muutettavissa. Eikä se ongelma ole mun huono itsekuri, kiitos vaan se on opittu jo aiemmin ja nyt uudelleen muistutuksena :D

Tähän astiset valmennusmateriaalit sisältävätkin paljon sisäisen pohdinnan juttua, omien tavotteiden asettamista ja ajatusmallien purkamista ja uudelleen asettelua. Vaikka minulla onkin tavoitteet fibromyalgia-sopeutumisvalmennuskurssilta, niin kaipaan vielä jotain muuta, kokonaisvaltaisempaa juttua elämääni nyt.

Kun ystäväni kysyi mitä toivon esimerkiksi ruokavaliolta niin totesin siihen, että haluaisin ruokavalion jolla voin syödä koko loppuelämän. Ei mitään dieettiä jolla on alku ja loppu. Vaan että jos nyt alan syömään siten, niin se parantaa hyvinvointiani siihen pisteeseen mikä minulta on vielä saavuttamatta ja että sen pisteen saavuttaessani voin jatkaa sillä syömisellä hamaan tappiin asti ja voin hyvin.

Aikamoinen toivomus, mutta luulen sen olevan lähempänä kuin koskaan! Etenkin jos saan tuota tunnesyömistä nyt tämän valmennuksen avulla purettua.

Toisaalta tämä on erittäin hyvä jatkumo Hyvän olon hormonidieetti-valmennukselle. Aion jatkaa edelleenkin samalla "Rakastan itseni kauniiksi" systeemillä. Toinen elämäni lause olkoon nyt "Joka päivä muutun terveemmäksi ja onnellisemmaksi."


iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)