lauantai 16. heinäkuuta 2016

Mekaanista musiikkia, naivismia ja treeniä - sopiva kombo?

Ihana loma on päällänsä ja vähän myös somelomaakin kun päätin, että tietokone saa mennä sittenkin kotio! Ensimmäinen lomaviikko alkaa olla jo pulkassa ja sateesta huolimatta ollaan nautittu täysillä. Onneksi on ollut päivässä niitäkin hetkiä paljon ettei ole satanut ja on saanut nauttia auringosta ja lämmöstä.

Maanantaina kävin kuvaamassa miehen työkeikalla Hartolagolfissa, upea sää ja upea kenttä näin "eipelaajan" silmin. Oli tosi mukavaa seuraakin kierroksella.
Ja taas täytyi todeta ettei golf tosiaankaan ole mitään käpyttelyä. Koko kiekalla saa pelaaja kevyesti päivän vaadittavat askeleet jopa tuplaten täyteen + lyönnit ja varusteiden kantaminen siihen päälle. Golf autoilla ei suomessa kentillä ajele kuin harvat ja yleensä terveydellisistä syistä.

Silti mulle ei rakkautta lajiin syntynyt edelleenkään. Nauttikoon mies rauhassa kentistä, mie nautin metsästä.

Äidin kylillä paukattiin heti uimarannalle! Uitu onkin joka päivä. Keksin mun Polar Loopillekin tosi hyvää käyttöä, sillä sitä voi käyttää vedessä kellona ja aktiivisuuden mittarina. Veden lämpötilasta riippuen oon uinut 15-30min kerrallaan.
Sitä oon kyllä hämmästellyt miten savolainen uimaranta on aina näin tyhjä!!! Meillä kun vähän aurinko pilkistää niin ranta on täynnä, täällä, ei ketään!?!


Vesisateella on hyvä käydä taidenäyttelyissä. Nytkin käytiin katsomassa Taidekeskus Väinölän jokakesäinen naivistinäyttely. Suosikkeja oli paljon. Paljon jäi mieleen myös naivismin sillisalaattimaisuus, eli että kuvassa on niin paljon kaikkea ettei sitä oikein edes tahdo löytää.


Kylällä on ollut koko viikon kisavalmistelut käynnissä. Paljon on myös tullut uusia liikuntamahdollisuuksia, uimaranta oli siistitty + beach volleykenttä tehty, telineitä koulun pihassa oli uusittu, frisbeegolf-kenttä tehty, kylälle rakennettu harjoittelu rata frisbeegolfille jne.
Ja tänäänhän on se THE päivä eli Finntriathlon Joroinen eli Teräsmieskisat :) Eilen pikamatkalaiset veti tästä meidän ohi juoksuosuutta, tänään taitaa pikkasen isompi poppoo vetää.


Itsellekin on liikuntaa tullut kivasti joka päivä. Lihaskuntotreenit + lenkkiä + uintia + marjastusta. Kerran mansikkasato jäi niin huonoksi pitää marjat kerätä luonnosta. Onpahan ilmaista :D Meinaavat vaan elävältä syödä, mutta onneksi apu oli lähellä ja kaapista löytyi melkoinen huppari!Ja koska illalla taas satoi niin käytiin tsekkaamassa Mekaanisen musiikin museo Varkaudessa. Itse olen tuolla käynyt viimeksi n. 25v. sitten. Nyt käytiin tytsyn kanssa. Aivan seko paikka :D Niin kuin itse omistaja tuumasi "Tämä ei ole mikään museo, tämä on hullujen huone!" Mut hieno paikka kuitenkin ja hienot vehkeet.

Suosittelen käymään jos Varkauden suunnalla liikutte.


iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)