keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Uusia treenituulia

Vihdoin alkaa tuntua taas siltä, että treenit kulkee! Ei voi uskoakaan kuinka sellaisesta voikin pieni ihminen tulla onnelliseksi <3
Lihaskuntojumppaa olen tehnyt sitkeästi, yövuorojen jälkeen pidin paussia ja keskityin aurinkoiseksi viikonlopuksi lähinnä uimiseen ja uuteen tuttavuuteen järvivesijuoksuun. Ja ihan vaan makoiluun :)Uudesta Halpa-Hallista löytyi vesijuoksuvyö todella edulliseen hintaan ja täytyy tuumata Karhun olleen hintansa (tai enemmän) arvoinen, etenkin uimahallin vöihin verrattuna. Karhuvyö kun nimittäin pysyy paikoillaan eikä hilaudu kohti kurkkua. Karhuvyö ei myöskään yritä salvata hengitystä palleaa rutistamalla. Oikein harmittaa kun tuli sadekelit ja Karhuvyö joutuu nyt hengaamaan vain auton takakontissa miehen golf-kamojen seurana.


Vesisade on ollut todella rasittavaa ja paljastanut ison puutteen mun varustuksissa. Gore-tex lenkkarit on tosiaankin parhaat päivänsä nähneet ja millään tavalla vettä pitäviä housuja ei löydy. Onneksi on SportsDirect ja eBay. Jospa sieltä löytyisi hätään helpotus.
Sitä odotellessa oli pakko kuitenkin lähteä lenkille parin sisälläolopäivän jälkeen, kastumisesta huolimatta. Toisaalta se kertoo myös vahvasti siitä, että liikunta on kohdallani pysyvä elämäntapamuutos, joka "itse ilmoittelee olemassaolostaan", tulee tarve liikkua, mennä lenkille, sinne ei tarvitse itseään pakottaa.

Ennen lenkkiä vedin kotitreenin ensimmäistä kertaa kahdella kierroksella! Ja en tullut siitä mitenkään erityisen kipeäksi, toki tehty treeni tuntuu, mutta fibro ei kakkoskierroksesta ollut moksiskaan. Silmissäni kiiltää jo kuntosali ja jalkaprässi :D Toivo ei ole menetetty! Käytin kotitreenissä lisäpainojakin useammissa liikkeissä kuin ennen.


Tänään aamuvuoron aikana ei satanut lainkaan vettä ja heti kun vuoron päätyttyä astuin ovesta ulos, niin totta kai heti samantien alkoi satamaan. Onneksi ennen päiväruokaa oli kuitenkin yksi tunti ettei satanut niin pääsi luontopolulle lenkille. Oli aika raikas ilma <3 Luontopolulla lumpeet kukkivat, rakastan niitä <3


Ihana Elämä-muutosvalmennuksessa tehtiin viime viikolla Unelmakarttoja. Kerkesin vasta leikata kuvat viime viikon yövuoroissa kun jo kolahti. Vetovoiman laki, sattumus vai mikä lie, mutta ihana sormus joka tapauksessa ;) ja päätyi sinne Unelmakarttaan kuntosalitreeni- ja juoksu-kuvakin, ihan uhallakin. Mulla on vakaa tuntemus siitä, että kyllä mä vielä pääsen treenaamaan, jos en ihan sillä tavoin kuin ennen niin jollain lailla kuitenkin.


Enää kaksi työvuoroa lomaan, huomenna ilta ja sitten yövuoro. On tätä lomaa jo odotettukin vaikkei nyt mitään erityisempiä lomasuunnitelmia edes ole. Odotan sitä, että pääsen liikkumaan, marjastamaan, syömään hyvin ja että on etenkin aikaa totetuttaa näitä kaikkia ilman aamu-, ilta- ja yövuororumbaa.

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)