maanantai 29. elokuuta 2016

Minulla on myös muu nimi (ja elämä) kuin Äiti


Oi kuinka mua oikeasti hemmoteltiinkaan viikonloppuna. Oikein kaupungilla mietin kuinka ihanaa on olla minä eikä vain jonkun äiti. Vaikka äitiys on ollut elämässäni yllätyksekseni todella ihana ja suuri asia, niin silti nyt kun havaitsen hetkiä jolloin olen vain minä, minä itse, on se hämmästyttävää ja jopa ilostuttavaakin. Minä en ole hävinnyt äitiyden alle vaan osaan olla jonkinlainen versio (parempi) siitä mitä ennen lasta olin.


Lauantai aamu alkoi poikkeuksellisesti skumpalla. Tai no hoidettiinhan ne äiti-asiat toki ensin ja vietiin Lintunen nauttimaan isovanhempien seurasta kera ohjeistuksien. Sitten vasta aloitettiin skumpalla ja brunssilla Revolutionissa.


Oli sairaan hyvää täytyy sanoa. Aika kivoja yksityiskohtia löytyi kuten mansikka-siirapilla maustetut juustoleipäkuutiot salaatissa, omenainen perunasalaatti kapriksilla(?) ja paahtopaisti oli... tajuttoman hyvää. Kuvat kynttilänvalon hämäryydessä otetut eli surkeahkot :D Tunnelma kynttilöiden sijasta sen sijaan vallan mainio ja tunnelmallinen.

Brunssin jälkeen oli aikaa shoppailla ja sain viimeinkin ostettua soivan kulhon itselleni. Ilmeisesti pieni skumppa-hiprakka altisti ostospäätökselle, mutta ei, en ole katunut.


Rauli-myrsky hieman sabotoi meidän festari-iltaa. Hiukset lensi hiuslakasta ja tukevasta ponnarista huolimatta. Autossa oli onneksi tyyntä ja lisää skumppaa.Lopulta Lounaispuiston festareista tuli nähtyä vain Aurora, jonka energisyyttä ja live-laulutaitoa ja esiintymistä en voi kuin ihmetellä. Live keikka kun vaan kertoo osaako artisti laulaa vai ei ja Aurora osaa!
Olisi tälle tapahtumalle parempaa säätä suonut, niin ihana ja idyllinen se oli. Paperi T:n aikana olisi vielä sää ollut kohtalainen mutta mun täytyy sanoa, etten ymmärrä sitä musiikkia. En vain kertakaikkiaan tajua, se ei soita mitään kieliä mun sisällä vaikka olen kyllä yrittänyt ja antanut sille mahdollisuuden.


Kaatosateen alkaessa päädyimme siihen, että ihana Reino jää nyt näkemättä ja vaihdetaan tää homma kahteen "rumaan" mieheen eli ystäviemme bändiin (vai duoon?) Kaksiseen. Paikkana todella makea uusi tuttavuus Le Qulkuri, jonka ruokaa on kyllä ylistetty useammastakin suusta jo ja kyllä, myös gluteenitonta on saatavilla eli sitä testaamaan joskus! Etenkin lounastarjoilua on kovasti kehuttu, mutta kyllä ne illalla viereiseen pöytään kannetut annokset saivat veden kielelle ja manaamaan sitä, että tulikin just syötyä (ja vieläpä ihan huonoa ruokaa).


We Do Not Have
*WIFI*
Talk To Each Other
Pretend It's 1995


Ja seuraavan päivän kärsimykset (jotka saan pelkästä valvomisesta ja minimaalisista alkoholiannoksista = olen vanha) kukistuivat ihanasti palstalla kymmeniä kiloja rikkaruohoja maasta putsaten, kauneudesta ihastellen ja nautittiin me piknik myös <3 Kuinka paljon onnea ja iloa tämä palsta onkaan minulle tuonut!

Juuri nyt alan tehdä syystöitä, vaikka kaikki vielä kukoistaakin. Suunnittelen jo ensi vuotta ja mitä voisin tehdä. Käytössäni on tarvittaessa iso määrä kuormalavoja ja niistä näin mahtavia puutarhakalusteita ravintoloiden pihalla viikonloppuna, jotain sellaista, hyvin yksinkertaista, kierrätettävää voisi palstalle duunailla tuon kohta periksi antavan teltan tilalle.

iive

ps. aina tunnisteita laittaessani mietin, että mistäs tää nyt kertoikaan. Voinko laittaa hyvinvointi-tunnisteen alle kirjoituksen illasta jolloin mukaan kuuluu biletys ja alkoholi? Ja mietin että kyllä, koska olin silloin aivan mielettömän onnellinen tehdessäni jotain joka poikkesi arjesta täysin. Nautin elämästä ja sen tuomista mahdollisuuksista, rakkaudesta, ystävyydestä. Nautin siitä että tein jotain erilaista ja se jos joku teki mulle todellakin hyvää!

2 kommenttia:

  1. Oih, teillä on ollut ihana viikonloppu <3 Ja kyllä hyvinvointi-tunniste tähän postaukseen kuuluu skumpasta huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihanaa ja samaa mieltä taidan kyllä olla skumpastakin. Joskus sekin on hyvinvointia :)

      Poista

Kiitos :)