tiistai 25. lokakuuta 2016

Miracle Happens

Jo jonkin tovin olen miettinyt sitä, että blogin nimi on jo ihan out. Sillä ei mun tarvitse enää saada sitä voimaa, sillä se on saavutettu jo. Minulla on kaikki se voima käytössä mitä tulen ikinä tarvitsemaankaan. Toki se ei poista sitä tosiasiaa, että salilla on käytävä edelleen, mutta minulle tuo Voimaa on ollut aina paljon enemmän kuin fyysisyyttä. Miracle Happens voisi olla hyvä, toisaalta se on aivan liian vaikea sanottavaksi. Ihmeitä tapahtuu? Ihmeitä? Hyvänolon ihmeitä? No katsotaan. Ehkäpä Voimaa iive! tuo jollekin muulle sitä voimaa sitten?

Omassa elämässä käyn läpi aika hankalia kuvioita (minusta riippumattomia työasioita), mutta olen onnellinen siitä, että siitä huolimatta pystyn keskittymään siihen mikä on tärkeää. Minulla on selkeä visio siitä mitä elämässäni haluan ja sitä toteutan. En aio pilata elämästäni montaa kuukautta siihen, että märehtisin asiaa johon en itse juurikaan voi edes vaikuttaa vaan luotan siihen, että kun seuraan sydämeni ääntä, se tulee johtamaan minut oikeaan suuntaan.

Käyn lenkillä, salilla, uimassa, joogaan ja venyttelen. Teen sitä mitä keho juuri sinä päivänä tahtoo. Jonain päivänä se haluaa vain olla ja levätä. Tänään keho tahtoi kaivaa monta tuntia multaa.
Olen unohtanut HeiaHeian. Minun ei tarvitse enää tietää montako minuuttia, tuntia, kilometriä minun pitää vielä mennä. Keho kertoo sen kyllä.

Keho on alkanut kertoa myös sitä mitä se haluaa syödä. Voisin sanoa, että viimeinkin!
Ja oikeasti sillä taitaa olla merkitystä mitä bakteereja suolistossaan ruokkii. Mehustus on saanut aika kummallisia syömisajatuksia päähän (hyviä siis).
Onneksi Freetox ryhmistä löytyy yli kymmenen tuhatta samanlaista ja loputon tietopankki siitä mitä tänään syötäisiin. Pari valmennustakin pyörii tässä, tai toinen alkoi jo viikko sitten ja toinen alkaa torstaina. Freetox juttuja siis ja ilmaisia <3 Toki Juice+ myynti on siellä takana, mutta onneksi niiden syömättömyys ei estä osallistumasta siihen kaikkeen kivaan mitä sieltä muuten löytyy.

Are you ready to attract the best of everything?
Are you ready for a miracle?
Oletko oikeasti valmis vastaanottamaan sen kaiken hyvän mitä maailmalla on tarjota?
Vai pyöritkö pelkoympyrässä ja ainaisissa huolissa?Se keho sanoo nyt myös, että syö nainen luita! No, jenkkilässähän luuliemet ovat jo kuuminta hottia olleet jo pitkään. Enkä yhtään ihmettele. Sen sijaan että heittäisin vaikkapa kananluut mäkeen, voi niistä keitellä hyvät kollageeniliemet. Ei tarvitse ainakaan sitä lisäravinteena sitä ostaa.
Ja kun tuota luuliemi asiaa miettii oikeasti ihan vähän enemmän, niin onhan se ihan järkeenkäypää. Ennen kaikki liha valmistettiin luineen päivineen ja siihen lihaan imeytyi siinä kaikenlaista. Nykyään lihat erotellaan, pienitään ja pakataan muoviin. Mistä siis jäämme paitsi?
Tänään kaivoin monta tuntia maata kevättä odottamaan. Keräsin kukkia ja viimeisimpiä vihreitä mukaan kotiin ja tuksuttelin Juicemasterilla vielä yhdet satsit supervihreää (lehtikaali, siankärsämö, nokkonen, suomalainen omena, lime, inkivääri) pakkaseen shottikuutioiksi.
Ja kun mehu oli valmis alkoi sataa lunta.

Palstahommailut valmistuivat siis aivan täydelliseen aikaan. Kesä on tallessa mielessä, sydämessä ja pakastimessa :D

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)