maanantai 14. marraskuuta 2016

Superkuu-energiaa

Viime viikko menikin hieman erilaisella tavalla kuin kuvittelin.
Kuvittelin, että levon jälkeen treenaan kunnolla, mutta kas, vieläkään en sinne salille ole päässyt.
Nukuin nimittäin lähes koko viikon.
Pistin lapsen kouluun, nukuin, menin töihin, nukuin jne. Samaa rataa koko viikko.
Oli siis ilmeisesti aikamoinen lepoviikon tarve.

Tänään sitten kun virtaa riitti oikein urakalla, oli tarkoitus mennä salille. Sen sijaan päädyinkin tekemään loppuun yhden urakan, joka on kotona ollut rempallaan jo monta kuukautta. Ja nyt on siisti puhdas koti ja etenkin makuuhuone, jossa voi sitten nukkua taas vähän lisää. Taisi superkuun puhdistusenergiat pistää viimein tämänkin homman kasaan. Nyt tuntuukin jotenkin tosi hyvälle kun on siistiä ja puhdasta ja sen tuntee ihan muutenkin. Mulla aina sotkuisuus luo kaaoksen tunnetta kehoon niin ihanaa kun sitä ei ole nyt.
Huomenna sitten sinne salille. Tosin tämän päivän urakka kesti sen 8h, tunnin salitreenin sijasta, joten...Erittäin ilahduttavaa oli se, että ruoka-asiat pysyivät hanskassa. Ja jaksoin kuitenkin mehustaa ja huolehtia muutenkin ravinteiden saannista. Kuvan vihermehu pullonsuusta kuvattuna oli herkkua 💚 Taisin upottaa sinne mm. omenaa, inkivääriä, lehtikaalia, vehnänorasta, selleriä, appelsiinia ja sitruunan. Painokin on sen mukaisesti hanskassa -1kg ja peili näyttää samaa. Ja se olotila myös...


Aurinko löytyi myös muualtakin kuin pullonsuusta kun pistin kirkasvalolampun taas käyntiin. Joka aamu kello soi nyt puolta tuntia aikaisemmin jolloin pistän lampun päälle ja jatkan unia vielä sen puoli tuntia tai pötköttelyä oikeastaan. Eron tunsi jo heti ensimmäisenä päivänä!Smoothieita on meillä mehujen lisäksi syöty nyt myös paljon. Vai juotu? No juotu siis. Citymarkettiin oli tullut paikallisen Foodinin hyllypääty täynnä kaikkea superia. Ja koska Puhdistamon Luomuproteiinia ei ole ollut saatavilla kuin netistä sikakalliilla ja nämä olivat siinä ostosreissulla heti saatavilla niin päätin testata tätä. Etenkin ainesosaluettelo miellytti. On nimittäin aika lyhyt.
Vanilja on tarpeeksi mieto melkein minkä vaan kaveriksi. Toivon, että toimisi myös vihersmoothiessa, että olisi jopa niin mieto, mutta tämä siis testaamatta. Ensi viikon kuntoutukseen aion ostaa mukaan vielä jonkin muunkin maun, ehkä mansikan? Ei tarvitse niitä kelan-hedelmiä enää sitten syödä.
Viikon päästä olenkin sitten kuntoutuksessa tai siis sopeutumisvalmennuskurssin kakkos osiolla. Aikamoinen tavarapaljous tulee otettua mukaan. Freetox-ryhmässä kyselin hyviä ideoita eväisiin, joilla tasata 5 päivän puolieines-noutopöydän ruokia ja tosiaan lähtee mukaan viherjauhe, Foodinin proteiinijauheet ja ehkä vielä marja-smoothiejauhe. Sitten vaan luomubanaaneita, jotain lämpöisessä säilyvää kasvimaitoa ja sauvasekoitin 😊

Tällä kertaa minulla onkin oma huone kun maksoin sen extramaksun siitä eli ei tarvitse nyt sitten kämppäkaverista huolehtia jos sattuu tulemaan huono uniset yöt tai jotain. Saan olla sisäilmaongelma-herkkyyden vuoksi myös hotellin puolella, joten ihanaa kun saa mennä sisäkäytäviä pitkin kylpylään. Eli toivottavasti ihanan rentouttava viikko tulossa. Kiva on myös nähdä muita kurssilaisia ja saada myös irtiotto arkielämästä.

Tämä viikko painetaankin sunnuntaihin asti töitä. Iltaa, aamua ja yövuoroa loppuun. Sunnuntaina nukkumapäivä ja maanantai-aamuna kohti Peurunkaa. Huh!

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)