sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Omassa voimassa pysyminen

Tämä viikko on ollut todella haasteellinen ihan joka paikassa. Töissä on valloillaan hirveä flunssa-aalto ja samoin kotona kaikki muut ovat kipeänä edelleen. Itse olen ottanut joka ikisen tropin mitä vain olen flunssan estoon keksinyt ja vaikka nenä hieman tukkoinen onkin ja olo sellainen ettei salille ole asiaa, on flunssa toistaiseksi pysynyt varsinaisesti poissa.

Töissä alkaa myös olemaan loppusuoran tuntua ja se kieltämättä väsyttää kaiken muun lisäksi. Tämä on ollut oikea omassa voimassa pysymisen oppitunti ja kuinkahan kauan jatkunee vielä. Kun ihmisten tiet jakautuvat entisen yhteen hiileen puhaltamisen sijasta ei erilaisilta tuntemuksilta voi välttyä varmasti kukaan. En tässä syytä ketään, että pitäisi olla motivaatiota tai pitäisi olla sitä tai tätä. On luonnollista että muutostilanteessa jossa toiset lähtevät ja toiset jäävät ovat olotilat erilaiset. Pääasia olisi pitää se oma voima siinä omassa tilassa eikä ottaa niitä toisten tuntemuksia itseensä.


Onneksi luontopolku lähtee aivan työpaikan nurkalta ja sinne on hyvä piipahtaa töiden jälkeen nollaamaan pää. Ei ole luonnon voittanutta stressin poistossa. Sinne on hyvä jättää kaikki väsymys ja harmitus ja nauttia lumesta ja pikkupakkasesta. Ja onneksi joki ei jäädy koskaan, kosken kohina on oiva apu tyhjentää koko pää sinne tänne sinkoilevista ajatuksista.


Tällä viikolla FOOD PREPPING on ollut myös kova sana. Aamuvuoroon eväät illalla valmiiksi mm. 5am kaakaota, vihermehua ja smoothieta. Auringonhattu-uutetta menee myös säännöllisesti ja valkosipulia. Toivottavasti kaikkien työkavereiden nenät on niin tukossa ettei ne haista mitään 😊


Iltaisin on kieltämättä tuntunut siltä ettei todellakaan jaksaisi mitään muuta kuin kaatua sänkyyn ja nukkua vain seuraavaan työvuoroon asti, mutta jotenkin tässä on selvitty päivästä toiseen. Ehkäpä suurin apu on ollut näitten mun superfood mössöjen mitä onneksi on jaksanut vääntää ja toki on tullut nukuttuakin sitten se kaikki liikenevä aika ja pidettyä kiinni edes siitä kävelyllä käymisestä kun salille ei ole ollut nyt asiaa.

Pitkästä aikaa joulu on vallannut mielen ihan tosissaan. Vielä on kolme työvuoroa ja sitten alkaa jouluvapaat. Seuraavan kerran menen töihin joulupäivänä sitten eli aaton saan viettää kotosalla. Ja jos muut asiat elämässä koittavatkin stressata niin jouluun on hyvä keskittyä. Ja ainakin tähän saakka olen saanut tehdä sitä nautiskellen ilman hermoromahdusta 💗 Ja onhan sitä joulua saanut töissäkin tehdä kun eilen paketoin ehken sellaisen 30 lahjapakettia 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)