tiistai 3. tammikuuta 2017

Uudet tuulet

Siltikin vaikkei elämään ole mitään muutoksia tullutkaan, ei katteettomia uuden vuoden lupauksia, eikä oikeastaan mitään muutakaan (mitä nyt "uusi työ"), niin silti tämä uusi vuosi tuntuu uudelta alulta, ihan uudelta elämältä. Ihan kun uusi elämä olisi juuri syntynyt, sellainen elämä missä kaikki on kohdallaan ja hyvin. Vaikka se on ihan sama elämä kuin viimekin vuonna.

Kaikki on hyvin juuri nyt. Hyvin paikallaan, juuri oikein ja tässä on hyvä olla. Oikeastaan en kaipaa minkäänlaista muutosta. Vaan haaveilen lumesta ja pakkaskelistä ja niistä hiihtolenkeistä jotka viime vuonna jäivät hiihtämättä. Haaveilen keväästä ja villivihanneksista ja siitä kun palstalla saa kääntää multaa ensimmäisen kerran.


Haaveilen hyvistä treeneistä ja sinne seuraavaksi suuntaankin vaikka onkin tulossa yövuoro 5/5 ja työpäivä 7/7! Tää on aika WOW:n arvoinen asia etten ole yövuorokoomassa juuri nyt. Ei tarvitse kahdesti miettiä miksi olo on näin hyvä. Treenit, ruokavalio ja itsestä huolehtiminen. Yksinkertainen vastaus.
Ja vaikkei ihan joka päivä huvittaisikaan, niin ei ole katastrofi jos joskus jotain skippaakin ja on vaan. Yleensä siitä tulee vain niin hyvä olo ettei sitä sitten viitsi jättää välistä.


Yövuorot olen vetänyt Zeropointin kompressiohousut jalassa ja täytyy tuumata, että ovat täydelliset yövuoroon. Jotenkin tuntuu, että kropassa kaikki kiertää paremmin. Välillä olen pitänyt myös säärystimiä vielä housujen alla tehostamassa ja fibrokivut on pysyneet poissa joka yö.

Olen superkiitollinen jokaisesta hetkestä. Siitä että voi elää juuri tässä ja nyt. Vaikka ihan vaan ulkona pakkasella lenkillä ennen työvuoroa.


Ja olen kiitollinen siitä, että minulla on työ. Työ jolla on jokin tarkoitus vaikkei sitä kaikki niin arvostakaan. Pääasia että itse arvostan ja ne jotka on minulle tärkeitä ihmisiä, ne arvostavat myös.

iive

2 kommenttia:

  1. Ihan huippua! Miula itseasias vähän samat fiilikset, elämä vaan on just nyt niin hyvää, vaikka oma terveys ei nyt ihan sitä priimaa olekaan, mutta sitä on tässä oppinut arvostamaan ihan eritavoin niitä arjen pieniä hetkiä. Loistokasta talven jatkoa :)

    VastaaPoista

Kiitos :)