sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Henkinen katalysaattori

Takana on ihanat 3 vapaapäivää, tänään aloitan töissä yöt ja muutenkin aikamoisen työputken ykkösvapaineen. Silti vaikka seuraavat reilut 2 viikkoa tuntuvat aika ahdistavilta, niin silti eilen tunsin taas sen tunteen joka oli viime syksynä niin läsnä.

Se tunne on onnellisuus. Sellainen kaikkivoipainen onnellisuus millä ei ole oikeastaan mitään tekemistä sen kanssa miten noin niin kuin arkielämässä menee, vaan se on jotain sisäistä tasapainoa ja onnen tunnetta maallisista olosuhteista välittämättä. Kun katsot ympärillesi ja tunnet olevasi yhtä kaiken kanssa ja rakastavasi kaikkea ja kaikkia. Kuinka sydän on pakahtumaisillaan, hyvällä tavalla. Ja se onni on minussa edelleen ja olen siitä niin iloinen ja onnellinen.


Vapaapäivinä sain vihdoinkin ensimmäiset siemenet multiin (mihinköhän mä koulin sitten nuo kaikki taimet???), kävin kirppiksillä etsimässä värikkäämpiä vaatteita ja kävin kuvailemassa luontopolulla. Oli haastava keli kuvata kun aurinko paistoi ja lumi kirveli silmiä, mikä oli kuitenkin ihan ihanaa <3 Kevät tuoksui niin vahvasti ja väkevästi. Seisoin välillä keskellä puskaa ja katselin kuinka tintit lentelivät ja lauloivat ympärillä. Olin vain ihan hiljaa siinä, siinä hetkessä.

Illaksi suuntasin Dharmada-iltaan ystävän luokse.
Dharmada- tapahtumat
(Entiset Enkeli-illat, Enkelit edelleen mukana mutta uusissa energioissa mennään)
Dharmada-tapahtumien aiheet linkittyvät Rakkauteen, Rajattomuuteen, Onnellisuuteen,
Hyväksyntään, Totuuteen, Aitouteen ja Vapauteen.
(Dualismi, vetovoimanlaki, Jumalattaruus,
herkkyys, ulottuvuudet, energiat, feminiini/maskuliini jne.mukaan luettuna)

Tapahtumissa voitesittää kysymyksiä, kertoa omista ajatuksistasi tai vaikka vain kuunnella. Illan tarkoitus on muistuttaa täydellä sydämellä sekä avoimella aitoudella elämisestä, antaa työkaluja ja helpotusta oivallusten syntymiseen.
 
Välitän myös henkilökohtaista ohjausta enkelikorttien välityksellä, lisäksi hiljennymme
meditaatioon. Illat ovat intuitiivisia ja saat tulla omana ihanana itsenäsi paikalle.
Henkisenä katalysaattorina tehtäväni on ravistella, muistuttaa, painella nappeja, opettaa, käynnistää prosesseja sekä puhdistuksia. Katalysaattorin tehtävä
on opettaa Rakkautta, auttaa ihmisiä löytämään oma potentiaalinsa ja astumaan siihen. Sinä olet avain omaan totuuteesi ja elämääsi. (Lainaus: Rakkauden siivin)


Olin toista kertaa Nooran Dharmada-illassa ja tällä kertaa kolisi enemmän kuin viimeksi. Pääsääntöisestihän itse kuuntelen mieluiten ns. "omaa ohjaustani" ja luotan vahvasti omaan intuitiooni enkä niinkään siihen mitä esimerkiksi henkisissä kirjoissa kirjoitetaan tai mitä joku "henkinen opettaja tai tulkitsija" minulle sanoo. Mutta joskus on ihan tarpeenkin se, että joku vähän painelee sun nappuloita, sanoo ehkä sellaisia asioita mitä et halua kuulla. Tai kyseenalaistaa sun ajatuksia tai mielipiteitä omasta itsestäsi tai ajattelustasi (tätä kyllä mies ihanasti toteuttaa myös kotona).


Usealta taholta olen saanut kuulla, että minä olen myös sellainen ihminen, jonka tehtävänä on sanoa tai peilata ihmisille sitä mitä he eivät halua kuulla tai nähdä. Se tilanne tai tällaisessa tehtävässä toimiminen on vaikeaa, siitä saa harvoin kiitosta, yleensä tapahtuu päinvastoin, vaikka millään tavoin en kenellekään "ilkeile" tai todellakaan en halua kenellekään mitään pahaa. Tämän vuoksi ehkä tykkään toimia tai olla paljon yksin. Kuljen mieluusti omaa polkuani, mutta olen niin kiitollinen myös niistä ihmisistä jotka kuitenkin jakavat sen polkuni tässä elämässä.

Eilen sain vahvasti viestiä siitä, että minun todellakin tulee kirjoittaa tänne näistä asioista, mutta edelleenkin emmin kovasti, en häpeä näiden asioiden olemassaoloa, mutta oikeiden sanojen löytäminen on vain niin vaikeaa.

En tiedä mitä Robbie Williams ajatteli kirjoittaessaan tätä, mutta ihan kaikista elämän vastoinkäymisistä huolimatta tuntuu niin tältä

Tether your soul to me
I will never let go completely.
One day your hands will be
Strong enough to hold me.

I might not be there for all your battles,
But you'll win them eventually.
I pray that I'm giving you all that matters,
And one day you'll say to me,

"I love my life
I am powerful, I am beautiful, I am free
I love my life,
I am wonderful, I am magical, I am me,
I love my life."

I am not my mistakes,
But God knows, I've made a few.
I started to question the angels,
And the answer they gave was you.

I cannot promise there won't be sadness,
I wish I could take it from you.
But you'll find the courage to face the madness,
And sing it because it's true.

I love my life
I am powerful, I am beautiful, I am free
I love my life,
I am wonderful, I am magical, I am me,
I love my life.

Find the others with hearts like yours
Run far, run free, I'm with you.

I love my life
I am powerful, I am beautiful, I am free
I love my life,
I am wonderful, I am magical, I am me,

I love my life.
I am powerful, I am beautiful, I am free
I love my life,
I am wonderful, I am magical, I am me,
I love my life,
And finally, I'm where I want to be.
 iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)