torstai 26. huhtikuuta 2018

Kauneuskuuri etenee

Kauneuskuurin päivä jotain 💚

En ole laskenut päiviä alusta, enkä laske niitä myös loppuun. En oikeastaan edes tiedä kuinka kauan porukalla tätä tehdään. Itsellä tuntuu niin hyvältä, että voisin tehdä vaikka kuinka kauan. Tosin en olekaan kituutellut millään tavalla vaan olen huolehtinut mielestäni aika hyvin että päivittäinen energiatarve täyttyy.


Oikeastaan ainoana harmina on ollut iltaa kohden hiipivä päänsärky, hartiat myös lyövät jumiin, epäkkäät oikein kramppailevat, mikä on tosi inhottavaa. Tämän uskon kyllä johtuvan stressistä ja ahdistuksen tunteista mitä kannan taas mukanani. Pääsinkin näistä vuoden alussa jotenkin tosi hyvin eroon, mutta nyt ne taas yrittävät hiipiä kimppuuni. Etenkin tuo ahdistus on tympeä kaveri, joka saa ihan hyvän elämän näyttäytymään ihan paskalta suoraan sanottuna, vaikka oikeasti ei olisi mitään syytä kokea niin.

Olen useasti kirjoittanut positiivisuudesta ja iloisuudesta, se on se mihin pyrin, mutta se on myös asia joka ei tunnu onnistuvan, vaan aina tulee jotain joka kaataa sen olotilan. Sehän kertoo pitkälti siitä, että en ole tasapainossa sen asian kanssa koska se niin helposti menee pois raiteiltaan. Täytynee palata taas Eckhart Tollen Läsnäolon pariin viikonloppuna ja tuumailla ja sisäistää ja kertakaikkiaan vain harjoitella.


Kuitenkin kun kaikki _tärkeä_ on elämässä hyvin, jopa suorastaan ihanasti, joten miksi ahdistua pikkuseikoista. En kannata hurmioituneeseen positiivisuuteen pyrkimistä, siis sitä missä ikävät asiat kielletään, mutta miksi keskittyä vain niihin pieniin ikäviin asioihin kun ympärillä on sitä kaikkea hyvää ja iloa mihin voisi sen sijaan keskittyä?

Huomenna lähden onneksi viikonlopun viettoon äidin luokse. Pääsen teatteriin, jopa kahdesti. Toiselle teatterireissulle saan jopa pikku-mummin seuraksi, mikä on erityisen ihanaa sen jälkeen kun jo ajattelin hänet menettäväni. Sinne me siis suunnataan minä, Lintunen ja pikku-mummi, Tuhkimon taikamaailmaan, kolme sukupolvea.

Reissu tuo tietenkin haastetta kauneuskuuriin, mutta tarkoituksena on napata mini blenderi mukaan. Äidin luona olen useimmiten kokkina, joten sekään ei sitä kautta ole ongelma kun itselleen on sitten helppo tehdä sopivaa syötävää siinä samalla.
Nämä Boosterit on kyllä helppoja ja syntyvät miniblenderillä käden käänteessä, mutta kuinka voikaan lähes samoista aineksista tulla hyvää ja sitten ihan hirveää :D Kuvistakin jo näkee, että ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa nautitaan ja keskimmäisessä irvistellään...

Rakkautta, iloa ja valoa

iive

4 kommenttia:

 1. Aloitin pääsiäisen jälkeen vegaaniruokavalion tutkimisen ja siihen tutustumisen. Oletko tavannut ihmisiä, joille liha- ja maitotuotteet tekevät pahaa? Olen sellainen, reumaatikko ja taistelen jatkuvasti matala-asteista tulehdusta vastaan. Kaksi viikkoa ja tavallinen jäätelö maistuu pahalta. Muuten hyvä olo. Lihasta luopumista olen tehnyt vuosia, naudanlihasta aina kuumetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleisestihän näissä vaihtoehto-ruokaryhmittymissä pidetään maitotuotteita (tavallisia, voimakkaasti käsiteltyjä) ns. huonona ravintona. Korkeintaan suositellaan käytettäväksi pitkään kypsytettyjä juustoja ja hapanmaitotuotteita jos maitotuotteita nyt ylipäätänsä haluaa käyttää. Ajatellaan sen aiheuttavan kehossa "hiljaista tulehdusta". Nykylääketieteen mukaan tuollaista tulehdusta ei ole olemassakaan tai että se ainakaan aiheutuisi sokerista, maidosta, viljoista jne. Itse kyllä voin huomattavasti paremmin ilman sokeria, viljoja ja maitotuotteita. Noita edellämainittuja juustoja ja jogurttia kyllä käytän satunnaisesti.

   Monet kyllä vannoo myös tuon lihattomuuden suhteen. Varsinkin jos suolisto olisi huono kuntoinen, niin lihan sulattaminen vie paljon resursseja keholta. Moni fibromyalgikko ei syö lainkaan porsaanlihaa, itsekään en sitä juuri syö, mutten myöskään maanisesti välttele.

   Voisin olla hyvin kasvissyöjä, mutta iho-keliakiaan yhdistettynä se on tuntunut toistaiseksi liian haasteelliselta. Ennen keliakiaa olinkin aika pitkään kasvissyöjä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos <3 On ollut kyllä inspiroivaa aikaa <3 Rakastan ruokaa ja ruuan laittamista. En kyllä ole mikään sipistelijä eli mitään aseteltuja smoothie-bowl annoksia mua ei saa tekemään :D Ruoka on syömistä varten!

   Poista

Kiitos :)