maanantai 16. huhtikuuta 2018

Rankka viikko

Huh, huh. Viime viikkoinen "tahdon tyhjentää koko karkkihyllyn" olotila kertoikin oivasti jostain vähän tsydimmästä jutusta. Arvasinkin että jotain on tulossa, sillä nykyolotila syömishäiriön suhteen on kuitenkin ollut sellainen ettei se tasapaino nyt ihan niin vähästä heilu.

Olen nimittäin maannut käytännössä koko viikon sohvalla potien keuhkoputkentulehdusta, korvatulehdusta ja vieläpä kaupan päälle poskiontelotulehdustakin. Onneksi tajusin sitten mennä lääkäriin kun alkoi tuntua ettei tämä nyt mitään flunssaa enää ole. Kuumetta ei ole juurikaan ollut, mutta muuta sitten senkin edestä. Ja näinpä ollen ruokavaliokin on ollut mitä mielenkiintoisin mm. pitsaa, sushia ja hirmuinen läjä jäätelöä.
Päätin "juhlia" vappuakin sitten samoin tein. Tässä olkoon tämän vuoden vappuhommailut. Antibiootista tulee ällöttävä olo. Oikein mitään ei tee mieli, joten syötävä on sellaista mikä on tosi tosi hyvää. Niin kuin munkki. Huoh.

Tällä hetkellä olotila alkaa olla jo parempi. Tosin vapaapäivät sairasloman perään saa viettää kyllä edelleen puolivoimin. Tällä hetkellä alkaa jo tympiä tämä sohva, tv josta ei tule enää mitään katsottavaa, kirjat on luettu ja kirjasto on kiinni vielä kaksi viikkoa. Täytynee siirtyä oman kirjaston uusintalukuun. Siellähän sitä riittää lukemista edelleen useamman sadan kirjan verran.

Onneksi maisema sohvalta on edes kiva kun aurinko paistaa. Rakastan mun kotia <3 jota parhaiten kuvailee ehkäpä eklektinen tyyli eli "ei mitään yhtä tyyliä" tai sekoitettuja tyylejä. Kotoani löytyy paljon tuunattuja kalusteita, lähinnä puisia vanhempia joita olen laittanut mieleisekseni. Viherkasvit ovat osa kotia, vaikken niitä nyt kauheasti jaksa hoitaakaan. Ihmeen kummasti ne kuitenkin hengissä pysyvät ja kasvavatkin mokomat.
Tavaroita meillä on nyky-ajan konmarituksen aikakaudella ihan liikaa. Kaikennäköistä on vuosien varrella kertynyt, mutta pidän niistä. Sitten kun ne ahdistavat, sitten ne saavat mennä. Pääasia on ettei ole kiinni tavarassa. Ja ne tavaratkin on aika ihmeellisiä. Mummin tekemiä saviruukkuja, vanhoja lasipulloja, kristalleja, kiviä, keramiikkataidetta, tauluja, trumpetti (jota kukaan ei osaa soittaa) ja tiibetiläinen soittokulho (jota osataan soittaa). Siellä ne on kaikki sulassa sovussa keskenään.Että kaikkea tämmöistä viime viikolla. Toivotaan parempaa tätä viikkoa.

iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)