sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Synttäreitä ja sähköiskuja

Tämä viikko on kyllä ollut melkoista vuoristorataa niin fyysisten tuntemusten kuin tunteidenkin puolesta. Välillä olen ollut todella surullinen ja välillä onneksi myös todella iloinen. Välillä olen ollut aivan jumissa ja kipeä ja välillä olen ollut "vapaa kuin taivaan lintu".
Perjantaina vietin syntymäpäivää ja koska taannoin päätin, että elämässä on aivan liian vähän juhlittavaa, tulee syntymäpäiviänsä edes juhlia kunnolla.


Vanhempien syntymäpäivämuistamiset piti käydä investoimassa lähes välittömästi. Löysin ihanat Remonten kesäkengät siitä ihan vihoviimeisestä kenkäkaupasta ja ehkä noin 20 paria kokeiltuani. Olisin kerrankin halunnut ostaa Eccot, mutta ne eivät kertakaikkiaan pysyneet jalassa vaan kantapää lipsui jatkuvasti. Vagabondilla olisi ollut Eccojen tyyliset kengät, mutta kuten aina Vagabondien kanssa voi tuumata, hirveät jalassa mokomat härpäkkeet. H&Mstäkin saa paremman tuntuisia kenkiä, ainakin melkein.


Samantien pyörähdin Ruohonjuuressa hankkimassa kaikkea tarpeellista ja kun pöytävaraukseenkin oli vielä hetki aikaa. Suklaa osoittautui mainioksi ja Kollagen sportia laitoin tänään ensimmäistä kertaa smoothieen. Olisin kaipaillut Shotimaan teetä, muttei Jyväskylän Ruohonjuuresta sitä löytynyt. Tämä Yogiteen wellness collectionin valikoin sitten tilalle ja on myös osoittautunut oikein oivaksi. Ihastuin heti Immune support-teen makuun. Ja lopuksi täytyy vielä todeta, että kookosvesi on huhtikuun kampanjatuote, vaan 1,55e/tölkki, ihanan halpaa <3

Syntymäpäivää juhlittiin shoppailun jälkeen miehen kanssa Trattoria Aukiossa. Lintusenkin piti lähteä mukaan, mutta hän sai aivan vastustamattoman yökyläilykutsun, joten mitäpä siihen sitten. Perhe-illallinen vaihtui romanttiseksi illalliseksi ;)
Harmittelin ensin kun emme hyvissä ajoin tehdystä pöytävarauksesta huolimatta pääseet ikkunapöytään vaan eräänlaiseen "loosiin", mutta istahdettuani alas kynttilänhämyyn kuohuviinilasi kädessä, saatoin todeta istumapaikan olevan aivan ihana. Olimme kuin pienessä pesässä ja ravintolan muu häly jäi taustalle.

Molemmat söimme listalta Tagliata di manzo con rucola e parmigiano-annokset ja lisukkeeksi otimme vielä yhteisen tryffelirisoton. (Näiden risottojen jälkeen täytyy myöntää, että omat kotirisotot ovat jääneet kokkaamatta, sillä ei vaan tule niin hyvää...) Ruoka oli taas kerran aivan mielettömän hyvää, etenkin annoksen punaviinivoi oli uusi tuttavuus ja naudan sisäpaisti juuri sopivan kypsyistä ja mureaa.

Lintunen halusi leipoa minulle myös syntymäpäiväkakkua, joten lauantaina juhlimme kotona. Teimme yhdessä mangojuustokakkua. Hauskaa oli kuinka Lintunen kesken leipomisen ymmärsi etteivät hänenkään syntymäpäiväkakkunsa ihan taikomalla ole syntyneet kun itse pääsi nyt kauhan varteen. Tuumasi, että aika rankkaa tämä leipominen ja mietti montako kakkua olen hänellekin jo leiponut, niinpä niin, jonain vuosina niitä syntymäpäiviä kun on juhlittu kolmeenkin eri otteeseen eikä se kakku ole tosiaankaan ollut se ainoa leivottava. Mutta kivaa on leipoa tyttären kanssa kun se alkaa jo mukavasti sujumaan ja molemmilla hermotkin pitää.

Ruuaksi tein vielä lihamureketta, parsaa ja lohkoperunoita. Voisi tuumata, ettei tarvitse viikkoon varmaankaan näiden jälkeen syödä :D
Isän syntymäpäivälahjalla investoin vihdoinkin tämän tens-laitteen. Ensimmäiset testiajot on jo suoritettu ja vaikuttaa lupaavalta. Yliliikkuvien nivelten vuoksi venyttely ei ole aina se paras mahdollinen lihasten hoitomuoto ja rullaamalla/tennispallokäsittelylläkään kun ei joka paikkaan pääse. Kovasti olin kehuja laitteesta lukenut. Yksilöllistähän se on kuinka se kenelläkin toimii. Itse olen näköjään kovinkin herkkä, sillä laitteen voimakkuutta voi säätää 1-15sta ja kakkostasolla menin. Kolmosella sain jo niin hirveät sätkyt, että hyvä etten sohvalta tipahtanut :D
LPG-hoidossakin minulle saa hyvän hoitovasteen jo hyvin pienellä teholla. Mistä lie johtunee... vai olenko niin jumissa?


Mielenkiintoista olisi kuulla onko teillä kokemuksia tens-laitteesta ja millaisia vaikutuksia on saatu aikaan?

Tämän viikon jälkeen odotan mielenkiinnolla mitä ensi viikko tuo tullessaan. Mennäänkö harmoniassa vai rytinällä? Ainakin sääennustus lupaa pakkasöiden pikkuhiljaa lauhtuvan, joten viikolla päästään ainakin multahommiin. 30litraa taimimultaa odottaa tuolla möyhijäänsä <3

Rakkaudella
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)