torstai 21. kesäkuuta 2018

Mitä ihmettä täällä tapahtuu???

Pakko tulla hehkuttamaan tänne sitä mitä juuri äsken tapahtui. Kävin nimittäin äsken _juoksemassa_ juu minä, joka en ole juossut piiiitkään piiitkään aikaan ja jonka jalatkin on kuulemma niin paskat, että mokoma juoksentelu kannattais unohtaa ihan vaan varmuuden vuoksi (ja nyt kun mietin niin plantaarifaskiittioireita ei ole ollut pitkään aikaan).

Tänään vaan tuntui siltä. Tokikin menemiseni oli hölköttelyä, vuoroin reipasta kävelyä ja vuoroin juoksua (ja välillä piti pysähtyä vaan fiilistelemään tai halaamaan puuta). Mutta se juoksun flow tuli heti ekalla askeleella eikä hapottanut yhtään. En käsitä mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu!?! Yht'äkkiä juokseminen, pyöräily, uiminen tms. ei tunnu missään tai siis tuntuu hyvältä. Jalat ei mene maitohapoille, sydän ei räjähdä, keukoissa ei pistä eikä vingu!

Mä en ole huhkinut, enkä merkannut kalenteriin mitä pitäis treenata ja milloin ja montakohan tuntia. Oon vaan liikkunut kun on tuntunut hyvältä. Niin kuin tänäänkin, oli ihan pakko mennä kun jalat vaan vei. Ihan sama syömisten kanssa. Ei tartte laskea, eikä miettiä, eikä siis mitään. Syö vaan. Outoo.


Luontopolulla satoi vettä, ei haitannut yhtään. Kesäsateessa kirmaaminen oli pikemminkin aika elvyttävää. Ihan niin kuin mullakin olisi ollut yhtä jano kuin kuivuudesta kärsineellä luonnolla...
Lenkin jälkeen oli niin hikinen olo, että piti käydä kotoa hakemassa uikkarit ja hypätä vielä järveen. Vesisateella uiminen on kyllä niin siistiä.
 

Parvekkeellakin vihertää jo vallan kummasti. Ihan mahtavaa, että nyt jo saa lähes kaiken vihreän smoothieihin ja mehuihin omalta partsilta. Lehtikaali on niin helppo parvekekasvi 💚 ja nättikin itseasiassa. Vähän villivihannesta kylkeen niin 💚

Mut hei, ihan mahtavaa juhannusta kaikille!
Mulla alkaakin huomenna loma, joten sit otetaan pari päivää relax ennen kuin alkaa kesälomareissut ja aamulenkit :)

Rakkaudella
iiveEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)