perjantai 10. elokuuta 2018

Elämäntavat testiin

Tiistaina piti olla mahtava päivä ja olikin. Juhlittiin Lintusen syntymäpäivää, käytiin sushilla ja leffassa. Jo kaupungilla alkoi ihme väsymys, tuntui ettei mitään jaksa, olinhan jo herännyt kuudelta aamu-uinnille ja työvuoroon eli ei ihme.
Kotona jaksoin laittaa seuraavan aamun food prepit valmiiksi, onneksi. Lopulta ilta menikin sitten inkivääriteen, piparminttusaunan ym. merkeissä ja yöllä alkoi olla jo selvää ettei töihin ole mitään asiaa, kuumetta yli 38. Pöh sanon minä!


 06.10 Kylpytakki ja uikkari päällä töihin lähdössä,
rasvakahvit termarimukissa mukana, jes!

Pari päivää on nyt tässä sairasteltu, onneksi ei ollut streptokokki-angiinaa vaan viruksen aiheuttama nielutulehdus, CRP kuitenkin yli 80 minkä kyllä tuntee kropassa, oon kuin muusia vaikka itse flunssaoireet on suht helpot. Koko viikonloppu kuitenkin ollaan nyt sitten saikulla ja olotilan puolesta veikkaan, että toipuillaan pitkälti ensi viikollekin, mikä nyt sinänsä on ihan syvältä koska LIFW-haaste alkaa maanantaina.


Mutta tässä sitä nyt sitten itseä haastetaan eletäänkö tätä juttua 100% vai miten, sillä helppohan sitä elämäntapaa on pitää yllä kun kaikki palikat, kuu ja tähdet on oikeassa asennossa... (Nythän on siis menossa Leijonaportti 8.8-> jännästi just mun sairasloman aikana... The Lions Gate peak occurs on the 8th and this energy is reminding us to stay focused on what we authentically want, as it is a powerful time of manifestation. This powerful time gives us chances to make some very big changes and transitions in our lives in correlation to our path, our intimate relationships and our purpose. Vaikka eihän mikään oikeasti tapahdu sattumalta, tosin en tiedä onko tämä mun 24/7 jäätävän realityshitin katsominen nyt ihan kauhean jees...)

Ensimmäisen sairaspäivän ruuathan oli food prepin ansiosta ok, seuraavalle päivälle mies teki ihanaa tulista kanahässäkkää riisillä ja tekipä ensimmäistä kertaa smoothietakin kun siltä sitä kinusin. Tänään smoothiet odotti jo valmiina kun heräsin, ihan mahtavaa! Tänään saa onneksi relata ihan kunnolla kun ei tarvitse raahautua mihinkään vaan saa olla vain.


Kissa kainalossa tässä sitten vaan yritetään toipua ja jospa pääsisi jossain vaiheessa kirjaankin kiinni. Muutama aika hyvä olisi tuolla odottamassa mm. Tara Langen Vihermehu on kesken ja Coelhon Pyhiinvaeltaja olisi kirjastosta haettavana ja pari dekkariakin löytyis... Olis nekin 100% parempia kuin Paratiisihotelli - Ruotsi :D :D :D Tosin tuo ohjelma on ollut tälle aivottomalle olotilalle aika sopiva. Tässä sohvalla kun itsensä tuntee lähinnä yksisoluiseksi amebaksi... niin ohjelmat sitten olotilan mukaan.

Rakkaudella
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)