sunnuntai 5. elokuuta 2018

Rakkausviikonloppu

❤️❤️❤️

Upea rakkausviikonloppu takana! Kyllä nyt jaksaa taas jatkaa arkea eteenpäin. Vietettiin viikonloppua miehen kanssa kahdestaan kun Lintunen lenteli extempore reissulle Mammalaan. Vähän piti tehdä hommiakin kyllä mm. isomman siivouksen merkeissä, sillä tänään juhlittiin 9v. Lintusta, mutta kerettiin myös viettää sitä yhteistä kahdenkeskeistä aikaa, jonka tärkeyden on huomannut jotenkin nyt entistä enemmän. Toki kun Lintunen alkaa olla jo aikamoinen neiti ja sillä on omia juttuja jo, niin sen muutoksen myös itsessään huomaa. Minä olen minä, nainen, ihana, en pelkkä äiti. Sama juttu toisinpäin miehen suhteen. En koskaan halua elämääni sitä tilannetta kun lapsi muuttaa pois kotoa ja me miehen kanssa katsottais toisiamme ja kysyttäis, että hetkinen, kukas toi toinen onkaan ja mitäs yhteistä meillä nyt sitten onkaan kun sitä lasta ei siinä enää ole.Eilen saatiin myös nauraa ihan hillittömästi kun käytiin katsomassa Komediafestivaali On The Road - Stand Uppia. Ihan huikeat maisemat tuolla Riihivuoressa, en ollut koskaan käynyt tuolla aiemmin.Yllättäen illan suosikkejani olivat mulle ennalta ei niin tuttu Niko Kivelä, joka avasi shown ihan mahtavasti ja yllätyksekseni myös Krisse Salminen (joka tvssä ei ole ollut mun suosikki). Sami Hedberg, josta ajattelin eniten tykkääväni, oli vähän laimea ja Ali Jahangiri oli hyvä, mutta aika rajua settiä se vetää. Välillä nauratti, mutta myös vähän hirvittikin ne jutut. Ali on kuitenkin radiossa mun suosikki, siellä se on ehkä leppoisampi ja iloisempi tyyppi.

Keikan jälkeen suunnattiin kaupungille syömään ja terassille. Mulla on ollut kauhea kammo gluteenittomien ravintolahampurilaisten suhteen (kiitos Amarillon märän, sienimäisen hampurilaissämpylän), mutta Revolutionissa oli aivan mahtavat hampparit (nii ja viinit :D )Tänään ei olis millään jaksanut herätä. Vaikka niitä viinejä nyt ei muutamaa enempää tullut juotua, niin valvominen ja varmasti tämän viikon yövuoroputki verottivat vieläkin. Täytyy sanoa, ettei yhtään olisi kiinnostanut tehdä yhtään mitään. Onneksi kuitenkin sain itseni piristettyä ja ihan hyvän fiiliksen kuitenkin päälle juhlapäiväksi. Ja fiksuna oltiin tehty tosi paljon etukäteen. Tälle päivälle jäi vain salaatin teko sekä tarjottavien esille laittaminen. Tosin klassinen kaupassakäyntikin piti sitten tuusata kun lauantaina unohtui ostaa vaikka sun mitä.


Juhlien jälkeen vielä suunnattiin uimaan ja yllätyksekseni olinkin niin piristynyt, että painelin puolen tunnin uintitreenit lillumisen sijaan. Treenien jälkeen vielä punaherukoiden putsaamista ja pakastamista Tomi Kokon webinaarin säestämänä ja nyt on smoothieainekset kasassa kun pakastin on ääriään myöten täynnä marjoja! Loput vuoden marjat täytyy siis kuivata kuivurilla. Omenasoseelle olen toiseen pakastimeen jättänyt pienen kolosen, sillä pitäisi tulla hyvä omenavuosi ja voihan niitä kuivatakin.


Ihanaa viikkoa odotan innolla, vaikkakin työntäyteistä, mutta jotenkin hyvä fiilis kuitenkin tulevasta. Vielä viikko LIFWiin, jee! Aika kovin odotuksin sitä kohti mennään.

Rakkaudella
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)